Milyen szorongás elleni módszereket tudtok ajánlani? Elsősorba pánikbetegek segítsenek kérem!
Sziasztok. 3 éve szenvedek ebben a betegségben.
Gyógyszert is szedek rá. Most fele adagra csökkentettük a gyógyszeradagomat. Nagyon nehéz átállni a féladagra. Az orvosom szerint már ártállt a szervezetem, és csak beképzelem magamnak a rosszullétet. Nagyon rossz így, de nem akarom feladni.
Iszom nyugtató teát, de az max. 2 óráig hat.
Szoktam zacskót is használni, de nagyon kellemetlen.
Mindenféle gyógymódot kipróbálnék, h ne kelljen Xanaxot szednem. Köszönöm a válaszokat!
18/L
Szia!
Neked a lelkeddel van bajod, mert nem torodsz vele eleget, ami nagyon nagy baj...
Ha mondhatok valamit, hanyagold a gyógyszert (én is szedtem, nem segített), vagyis szokj le róla csak úgy egyik napról a másikra... Dobd ki és ne írass fel tobbet!
Mondok neked valamit, ami boldoggá fog tenni Téged, ha hiszel benne:
Mindig kovesd a szived akaratát, a legfontosabb, hogy HIGYJ (!!!) és ne a torvénynek, logikusságnak, elvárásoknak akarj megfelelni, csak a saját szived kovesd és ne hagyd, hogy befolyásoljanak!
Igérem, ha ezt betartod, nem kell tobb gyógyszert szedned soha életedben és nem leszel boldogtalan...
Tudom h nagyon nem egészséges a gyógyszer, de anno már annyira rosszul voltam, h nem tudtam felkelni az ágyból, óránként jött a roham, ami 20 perc szédelgést, és hányást jelentett. Két hétig itthon voltam, elkezdtem a gyógyszert, muszály volt iskolába járnom. A gyógyszerrel csak kisebb szorongásiam voltak. Aztán egy év mulva nyáron le tudtam tenni a gyógyszert, de amint kezdődött a suli újra el kelett kezdenem. Most pedig h leérettségiztem, próbálok újra leállni.
Nagyon nehéz, a gyógyszer miatt erősen kisebbségi komplexusom is van.:( Most vettem a patikába nyugtató teát, ami bevált, de 2 óránként kimegy a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!