Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon lehetek még teljes...

Vajon lehetek még teljes ember valaha? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Bulimiás vagyok két éve. Kb. két hónapja előtörtek szorongásos tüneteim, 4szer volt kisebb pánikrohamom is, de majdnem folyamatosan rossz a közérzetem, fulladok, fáradok hamar. Volt egy éjszaka, amikor nem tudtam aludni, mert amikor elaludtam volna, időnként szédülés jött rám, így muszáj volt kinyitnom a szemem. Amióta a szorongásos tüneteim vannak, alig van reményem a jobb életre, és a bulimiám is felerősödött emiatt, hogy annyira legyengültem a szorongástól, h nem tudok eljárni sehová. Sőt, mindenfélét olvasgattam, és kezdem bebeszélni magamnak h kialakulhat borderline és/vagy skizofrénia nálam. Egyetemen tanulok egyébként, egészségügyben, másodéves vagyok, 4es feletti átlaggal. A baj ott kezdődött, hogy 13-17 éves korom között se apám, se anyám nem volt mellettem, ezért lettem először anorexiás, majd bulimiás. Jövőhéttől fogok elkezdeni pszihiáterhez, mert eddig nem tudott rávenni senki, csak akkor ijedtem meg és tudtam, hogy másként már nem megy, amikor szorongásos tüneteim lettek. Szerintetek helyrejöhet még az életem, nem túl késő még? Nagyon szeretném az egyetemet megcsinálni, és majd dolgozni és családot.. nagyon akarom! Csak el vagyok keseredve, hogy mivan, ha már késő.. szerintetek van még reményem? 19/L
2012. dec. 7. 14:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
1szerű válaszom:igen!!
2012. dec. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!