Pszichológus: egy erős személyiségű, határozott,30-40 év közötti pszichológust keresek, aki imádja a szakmáját, empatikus és valóban figyel a másikra. Tudtok ilyet ajánlani?
Olyan szakembert keresek, akire a fenti jellemzők mindegyike illik. (Mert pl. egy határozatlan, gyenge jellemű ember semmilyen hatást nem gyakorolhatna rám.)Az életkort azért emeltem ki, mert szerintem a hasonló korosztály is fontos lehet a problémáim megértéséhez.
Ja és még valami: legyenek önálló gondolatai és ne legyen kockafejű. Úgy értem, ne könyvekből gyógyítson, hanem legyen annyi élettapasztalata és önbizalma, hogy saját magára támaszkodjon a szakirodalom helyett. Létezik ilyen Ember? Segítségeteket köszi szépen előre is!!:)
Szia!
Hamég aktuális, akkor szivesen megadom a terapeutám elérhetőségét
Köszönöm eddigi válaszaitokat! Írjon még más is nyugodtan.:-) Azt elfelejtettem kérni, hogy ne csak egy nevet írjatok, vagy weblapot linkeljetek, hanem kérlek titeket, hogy pár mondatban fejtsétek ki, hogy miért ajánljátok az adott szakembert.
Szia Utolsó: igen aktuális. Kérlek, küldd el az elérhetőségét és pár mondatban jellemezd őt. Köszönöm előre is!
Mindenkit, (aki látja ezt az oldalt és tud jó szakembert) csak biztatni tudok, hogy írjon!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!