Mit csináljak ha depis vagyok? Recept nélkül van valami nyugtató? Muszály orvoshoz fordulnom valami jó szakember?
Ha már nagyon rossz a helyzet, akkor orvos. De amúgy a valeriána-tabletta (macskagyökér) vagy tea a ligthosabb, időszakos depresszión és hangulatingadozáson segíthet valamennyit
én totál olyan leszek tőle, mint aki részeg, de legalább nem idegeskedek mindenen és jobb a kedvem tőle
21/L
ja és 30 évesen gyógyszerfüggő leszel.....mert aminek ilyen erős tünetei vannak, az valószinűleg orvosi felügyeletet indokolna. (előzőnek )
Na ezért kezeltesd magad orvossal kedves kérdező.
Szia!
Ha gyengének érzed magad a változáshoz, akkor olyan társaságra van szükséged, ahol húznak. Legalábbis az elején.
Pszichiátriára ne menj. Ha tudnád, hány embert tesznek tönkre.....Meg se fordulna a fejedben.
Csak azért mennek oda emberek, mert nem tudják, hogy van más lehetőség. Vagy nem hiszik. Vagy csak könnyebb gyógyszereket szedni.
Azért írhatnál magadról valamit, hogy tudjuk, mire van lehetőséged.
Én ilyen esetekre mindig természetgyógyászatot, energiagyógyászatot javaslok.
Pl. jógát, reikit (Usui reiki ryoho), Hellinger terápiát, vagy belső utazás módszert. Az utolsót nem ismerem. A hellinger legtöbbször szépen hat, az első kettőt nem véletlenül említettem. Sajnos nagyon keveseknek van ezekről tapasztalata, és azért nem fordulnak ez irányba, mert csak hallanak valamit róla, pedig tapasztalni kéne.
Gyógyszert ne!
Üdvözlettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!