Vannak itt Tourette szindrómás felnőttek?
Vannak.
Igaz csak 19 évesig nőttem fel eddig, de jó úton haladok a felnőtt felé.
Felfogás kérdése az egész.
Nekem társul depresszióval így méginkább hátráltat a saját magamról kialakított kép pozitív meglátásában.
Szóval most az egyik körmömet nem kell vágnom középen, mert állandóan az egéren koptatom, ettől az egér is le van kopva egy csíkban.
Szemkontaktus emberekkel tartani nehéz ha az ember szeme menne más felé, és beszélni is amikor összerándítom a rekeszizmom, amit ha elégszer teszek hányingerem lesz tőle. A gégémet már nagyon féltem, hogy elkoptattam a porcot, az ujjaimat kímélem, nem tördelem, de a cipőim kikopnak a lábujjaimnál az állandó lábujjhajllítgatás miatt. Meg szegény nyakcsigojáim.
És még elaludni se tudok tőlük.
Amennyire lehet tartsd vissza őket ne hagyd elhatalmasodni "őket" magad fölött.
Nehezíti még úgy is hogy nem tudok olyan jól koncentrálni (ellenben, amikor ritkán ráál valamire az agyam nem csinálok semmi ilyet, vagy csak nem észlelem). Nehezíti a tanulást és a munkavégzést, a biztonságos közlekedést, emberekkel való kapcsolatteremtést, tartást, sokaknál rombolja a rólam alkotott képet.
Szabadulni akarok ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!