Képtelen vagyok az ölelkezésre. Ez mire utalhat?
Ezt pont ma olvastam: [link]
"Van egy időszak, mikor az ölelés a legjobb családban is háttérbe szorul: a kamaszkor. A szexuális energiák fellobbanásával egy időben tartózkodóbbá válik a gyermek a szülői érintés elfogadását illetően. A kiskamasz maga sem érti, miért húzódik el a simogatás, puszi elől, tulajdonképpen szenved is tőle, mert igazából szüksége lenne arra a melegségre, biztonságra, amit a szülők nyújthatnak, de valami mégis megakadályozza, hogy átadja magát a babusgatásnak. Persze, a többi szeretetnyelv sem marad érintetlen, a nyílt dicséretre reagálhat hetyke vállrándítással, mint aki lerázza magáról a kéretlen bókokat, miközben belül égetően nagy szüksége van az elismerésre. Sokan azt hiszik, csak a kortársak, barátok véleménye számít: igen, ez az, ami nyíltan felvállalható. De titokban nagyon is fontos, hogy kellő távolból, de azért magán érezze a szülők elismerő tekintetét is."
Szóval, majd remélhetőleg kinövöd :) én legalábbis kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!