Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikbetegség lehet?

Ez pánikbetegség lehet?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberben pánikbeteg voltam, mindíg attól féltem hogy amikor nagy tömegben vok (pl buszon) akkor attól féltem hogy...elhányom magam. Szerencsére ez egyre kezelhetőbb és mostanában már nagyon ritkán érzem, aztán kb 1 hónapja az 1ik nap belement valami bogát a szemembe, azóta kb naponta néham megfájdul a szemem és van olyan nap hogy azon stresszelek nehogy megvakuljak. Aztán a mai nap egyik ismerősöm segítséget kért tőlem egy matekfeladatban, de annak ellenére hogy most érettségiztem csak nagyon nehezen tudtam megoldnai, ill elkezdeni a feladatot, és most attól félek h valami probléma van az agyamal vagy nemtudom...:S Szüleim szerint túl sok időm van ilyeneken agyalni, meg szerintem is. Szeptembertől megyek egyetemre meg kollégiumba szerintetek fog ez enyhülni?

A szemem mostanában fáj, de a látásom nemromlott mindenesetre hétfőn elmegyek szemészhez

2009. aug. 15. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

nyugi! csak túl sok időd van gondolkodni, ugyanakkor félsz a váltástól a középsuli és az egyetem között.

foglald el magad: nézz szét az egyetem honlapján, ha van kedved, menj gólyatáborba, és ne aggódj!

a szemészetre menj el, hogy megnyugodj, a matekkal meg ne foglalkozz, nem ment és kész, majd máskor megoldod:)

milyen egyetemre mész? gratu, hogy felvettek!

2009. aug. 15. 20:57
 2/6 anonim válasza:
Nálam a pánikbetegség másként jelentkezett! Szívdobogás, izzadás, hasmenés, végtaggörcs, halálfélelem. Az előző évek hajtása (30-34 óra meló, 2-5 óra alvás) után jött elő akkor, amikor már kevesebbet vállaltam. Agyban kell eldöntened (mondogatni magadban, hogy ez csak képzelet, stb.), légzéstechnikával és nyugtató hatású teával. Gyógyszerhez soha ne nyúlj! Persze beszélj a körzeti orvosoddal a problémádról, nekem sokat segített.
2009. aug. 15. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:
ammeg pannonra mek:)
2009. aug. 15. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is hányingeres pánikbetegségem van! Hogyan lett vége neked, én nem tudok tőle megszabadulni?! Esetleg írhatnál e-mailt. Előre is köszi!
2009. aug. 15. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennek köze nincs a pánikbetegséghez!
2009. aug. 16. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló van. Nekem néha eszembe jut h kopasz leszek, ami nem tudom miért jut eszembe. Egyszerűen elképzelem magam kopaszon és parázok h megtörténik, de ezis csak azóta van h tudom, minnél többet gondolsz vmire annál vszinűbb h bekövetkezik. De ha ezt nem tudnám semmi probléma nem lenne. Mikor eszembe jut szorongani kezdek kiver a víz, és azt hiszem minjárt megőrülök, remélem a suli elfeledteti:S
2009. aug. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!