Ez pánikbetegség lehet?
Tavaly novemberben pánikbeteg voltam, mindíg attól féltem hogy amikor nagy tömegben vok (pl buszon) akkor attól féltem hogy...elhányom magam. Szerencsére ez egyre kezelhetőbb és mostanában már nagyon ritkán érzem, aztán kb 1 hónapja az 1ik nap belement valami bogát a szemembe, azóta kb naponta néham megfájdul a szemem és van olyan nap hogy azon stresszelek nehogy megvakuljak. Aztán a mai nap egyik ismerősöm segítséget kért tőlem egy matekfeladatban, de annak ellenére hogy most érettségiztem csak nagyon nehezen tudtam megoldnai, ill elkezdeni a feladatot, és most attól félek h valami probléma van az agyamal vagy nemtudom...:S Szüleim szerint túl sok időm van ilyeneken agyalni, meg szerintem is. Szeptembertől megyek egyetemre meg kollégiumba szerintetek fog ez enyhülni?
A szemem mostanában fáj, de a látásom nemromlott mindenesetre hétfőn elmegyek szemészhez
nyugi! csak túl sok időd van gondolkodni, ugyanakkor félsz a váltástól a középsuli és az egyetem között.
foglald el magad: nézz szét az egyetem honlapján, ha van kedved, menj gólyatáborba, és ne aggódj!
a szemészetre menj el, hogy megnyugodj, a matekkal meg ne foglalkozz, nem ment és kész, majd máskor megoldod:)
milyen egyetemre mész? gratu, hogy felvettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!