A neurologus az hogyan gyógyit?
Azt EEG-nek hívják, Ahol az agy által kibocsátott hullámokat nézik......
A neurológs idegrendszeri eredetű problémákkal foglalkozik, különböző reflexvizsgálatokból, járáspróbákból és egyebekből áll egy vizsgált. A tünetek alapján küldd további vizsgáltokra és egyáltalán nem fájdalmas.
27/egészségügyis
Én is voltam sajnos nemrég, csak megvizsgált, és kikérdezett az életmódomról, aztán ENG vizsgálatra küldött, nekem alagút szindrómás a jobb kezem.
(Egészségügyisnek: jól mondod, amire te gondolsz, az EEG, de ENG vizsgálat is létezik, itt árammal stimulálják az idegpályákat végtagokon, ez más, mint az EEG, és erre is a neurológus utal be).
A 2. válaszolótól megkérdezhetem, hogy neki mit diagnosztizáltak?
Egészségügyis, az ENG volt, a kezemet stimulálták árammal, nem az agyamat vizsgálták.
Utolsó: letapadt egy ideig a jobb karomban, attól zsibbad a kézfejem. Már minimális a zsibbadás (a 3 hónapos előjegyzések ugye...), de azt mondta az orvos, ha rosszabodik, műtétileg felszabadítják.
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!