Mit tegyek? Mi bajom lehet?
Sajnos ebben a korban a hormonok tombolnak az emberben. Többen átesnek ezen, mint gondolnád. Bár a vagdosást túlzásnak érzem, de szerintem nem tudod levezetni a felgyülemlett feszültséget.
Próbáld meg, hogy amikor jön a depi, tudatosítsd magadban, hogy ez csak a hormonok miatt van, 1-2 év és elmúlik. És tényleg, mert tapasztaltam :) Ha tudatosan figyelsz, akkor elég rövid idő alatt megtanulhatod kordában tartani az ilyen kitöréseket. Nekem az is segített, hogy apám ténylegesen idegbajos, gyógyszeres kezelést is kap rá, és minden erőmmel azon dolgoztam, hogy ne hasonlítsak rá. Szóval egy rossz példa csodákra képes.
Ma már csak menszesz előtt érzek ilyen feszültséget (szintén a hormonok), és olyankor nevetséges dolgokon is felhúzom magam. Persze rögtön rájövök, hogy én vagyok a hülye, és egyből elengedem a problémát, és arra gondolok, hogy ez nem én vagyok, pár nap múlva már nem fog érdekelni az egész.
Próbáld meg, hátha.
27/N
Nézd, bárhogy is nézel ki, csak rajtad múlik, hogy hajlandó vagy-e tenni a változásért.
Nézd meg ezeket a képeket:
Csak meg kell tanulnod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy jól nézz ki.
Elég az önsajnálatból! Ha változni akarsz, változtass! Senki nem fogja helyetted megtenni. Ez a te életed, a te feladatod.
Velem kb 11 és 14 éves korom között volt hasonló bűntudat érzés, de nem vagdostam magam, csak mindig megpróbáltam ráfogni valamire. Utána elmúlt magától. Egyik nyáron már nem jött elő.
A pszichológus nem rossz ötlet. Én anno ha elfoglalt voltam, az segített. Keress magadnak vmi hobbit, járj el otthonról vhova, sokat tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!