Mit tennétek életetek utolsó 2-3 napjában?
Bármit lehet? Pénz nem akadály, nincsenek korlátok?
Mert akkor elutaznék a kedvenc bandám koncertjére, meg sokat motoroznék, de valami eszetlen őrült módjára, ilyenek... Az biztos, hogy sűrű lenne az a pár nap. (talán még valami keményebb drogot is kipróbàlnék, ha már úgyis mindegy)
Ha csak a jelenlegi saját lehetőségeimhez mérten tölthetném az utolsó napokat, akkor azt hiszem összehívnék mindenkit akit szeretek, és megkérném őket hogy töltsünk együtt minden megmaradt percet.
Gondolom végigbeszélgetnénk, sztoriznánk, sokat nevetnénk, és talán sírás is lenne.
Filmet nem tudok mondani, mert amit már láttam, arra nem áldoznék abból a kevés időből, ami maradt, még akkor sem ha zseniálisnak tartanám, amit meg nem láttam, arra meg azért nem áldoznám az utolsó óráimat, mert zsákbamacska. Nincs rá garancia hogy tetszene, és nem szeretném egy sz.r filmre pazarolni az életem legvégső szakaszát.
24/L
Kérdező, te mit tennél?
Hm, ez nagyon szomorú.
Reméltem hogy csak egy feltevés.
Honnan tudod hogy 2-3 napod van?
Vagy saját elhatározás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!