Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tennétek életetek utolsó...

Mit tennétek életetek utolsó 2-3 napjában?

Figyelt kérdés
+ kérdés: mely filmeket néznétek meg?
2012. nov. 16. 02:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Bármit lehet? Pénz nem akadály, nincsenek korlátok?

Mert akkor elutaznék a kedvenc bandám koncertjére, meg sokat motoroznék, de valami eszetlen őrült módjára, ilyenek... Az biztos, hogy sűrű lenne az a pár nap. (talán még valami keményebb drogot is kipróbàlnék, ha már úgyis mindegy)

Ha csak a jelenlegi saját lehetőségeimhez mérten tölthetném az utolsó napokat, akkor azt hiszem összehívnék mindenkit akit szeretek, és megkérném őket hogy töltsünk együtt minden megmaradt percet.

Gondolom végigbeszélgetnénk, sztoriznánk, sokat nevetnénk, és talán sírás is lenne.

Filmet nem tudok mondani, mert amit már láttam, arra nem áldoznék abból a kevés időből, ami maradt, még akkor sem ha zseniálisnak tartanám, amit meg nem láttam, arra meg azért nem áldoznám az utolsó óráimat, mert zsákbamacska. Nincs rá garancia hogy tetszene, és nem szeretném egy sz.r filmre pazarolni az életem legvégső szakaszát.

24/L

Kérdező, te mit tennél?

2012. nov. 16. 03:24
 2/6 A kérdező kommentje:
A kérdező jó ötleteket gyűjt :)
2012. nov. 16. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Hm, ez nagyon szomorú.

Reméltem hogy csak egy feltevés.

Honnan tudod hogy 2-3 napod van?

Vagy saját elhatározás?

2012. nov. 16. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem most van, csak a nem túl távoli jövőben. De az alapkérdésre adott válaszok érdekelnének főképpen :)
2012. nov. 16. 15:00
 5/6 RhisiartK ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. Ami biztos, hogy akit megbánthattam valamikor, vagy akivel haragban lennék, azt megpróbálnám helyrehozni, mert ő se érezné jó magát talán, ha már nem tudna kibékülni és én is lezárnám békésen a dolgokat. Megpróbálnám legalább egy álmomat még megvalósítani. Végül barátaimmal, szeretteimmel együtt tölteni időt. Egy filmet talán megnéznék a legelején, ami lehet segítene abban, hogy ne pazaroljam el az időmet. És ez a film a Bakancslista lenne.
2012. nov. 16. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem aki öngyilkos akar lenni az nem csinál semmit befelé fordul. Én nem ez a típus vagyok szóval erre a részre nem tudom a választ. Ha betegség miatt lenne ami legyőzhetetlen akkor próbálnék jót tenni másokkal elbúcsúzkodnék azoktól akiket szeretek. Mindenkinek mondanék egy utolsó üzenetet. Ha az lenne a helyzet, hogy valaki megölne akkor azt tuti nem hagynám, megvédeném magam akár az életem árán is!
2012. nov. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!