Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Így kialakulhat mentális...

Így kialakulhat mentális betegség?

Figyelt kérdés
Ha valaki egy finoman elmebajos anyával él,aki lelkileg kb tönkrevágja, nem tud beilleszkedni, kapcsolatokat teremteni, aki barátja van nem megértő vele...Így ok hogy lelkibajos lehet,de mik alakulhatnak ki?...Hülyén fogalmaztam,elnézést,de aggódom egy ilyen ismerősöm miatt....

2012. nov. 15. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármilyen pszichés betegség alakulhat ki miatta.

Leggyakoribb a depresszió.

Esetleg bipoláris zavar, pánikbetegség stb. de ezek összetettebbek.

2012. nov. 15. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. Esetleg bármiféle személyiségzavar?

Mit lehetne csinálni hogy ne legyen nagyobb baj?...Dokihoz nem megy...Elköltözni meg nem tud,mivel még munkát sem talál.22 amúgy.

2012. nov. 15. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha szeretné elkerülni a következményeket, át kell értékelnie az egész helyzetet. Én is rossz családi körülmények között élek, voltam depressziós is, de megoldottam - orvos nélkül.

Helyes önismeretet kell kialakítania, fel kell ismernie, hogy mi-miért történik.

Van egy nagyon jó könyv, ezzel megtanulhat egy olyan módszert, amelynek segítségével rengeteg, pontosabban szólva minden kérdésére választ kaphat. Pár ezer forintba kerül, de minden gondját megoldja.

Tudod, végső soron lelkek vagyunk, akik leszületnek a földre, hogy tapasztalatot gyűjtsenek és fejlődjenek. Az Akasa-krónika, amiről a könyv szól, mindenre választ ad, rámutat az összefüggésekre. Mióta ezzel foglalkozom, szó szerint értékelek minden negatív dolgot az életemben. Ha valami rossz dolog történik velem, tudom, hogy ez is a fejlődésemet szolgálja. A fizikai életben persze ez rossz és nehéz, de a lélekszintű igazságot felismerve fontos és szükséges.

A módszert bármilyen kezdő megtanulhatja, nem kell hozzá gyakorlat, tapasztalat. Ha mégsem szeretne ezzel foglalkozni, írj(atok) nekem, hiszen másoknak is tudok a módszerrel segíteni.

Ha megrendelnétek a könyvet, itt a link:

[link]

Ha tőlem kérnétek segítséget, írj privibe, természetesen minden juttatás nélkül segítek nektek. :)

2012. nov. 16. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ismerösöd költözzön el, de sürgösen.
2012. nov. 27. 10:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Jah..csak hová,hogyan? Ahhoz nem ártana munka is...
2012. nov. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!