Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Drogos vagyok? (bővebben lent)

Drogos vagyok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Frontint szedek már évek óta,mivel pánikbeteg vagyok. Sokszor eszembe jut,hogy milyen jó lenne leszoknom róla,de nem megy,mert ha valami baj van,ideges vagyok,és beveszek,olyan jó érzés fog el,bárkivel el tudok bármiről beszélgetni,pedig egyébként csendes,visszahúzódó vagyok,és szeretem olyankor az egész világot.Ez az állapot természetes addig tart,míg a Frontin hatása is. Most akkor ez olyan,mintha drogos lennék? Lehet,hogy buta a kérdésem,de félek.

2012. nov. 10. 14:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát a doki azt mondta egy szemet vegyek be,de nekem annyi nem segít sajna.Mondjuk az a fura,hogyha elfogy ritka esetben idő előtt az összes akkor kibírom nélküle ha a rohamom gyengébb.
2012. nov. 10. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:
menj el az ideggyógyászatra, mond el, amit itt leírtál. kicserélik egy másik gyógyszerre, mert ez már tényleg drogként hat rád
2012. nov. 17. 18:08
 13/20 A kérdező kommentje:
És a másik gyógyszer hogy fog? Ettől legalább jól vagyok!
2012. nov. 17. 18:24
 14/20 anonim ***** válasza:

A 2 vagy 4 szem az nagyon sok! Én napi egy szemet vehettem be a 25 mg-osból, az 50-esnek pedig csak a felét.

Nem mindegy, milyen erős! Sürgősen nézd meg!

2012. nov. 17. 19:34
 15/20 A kérdező kommentje:
0.25-ös és mivel 4 éve szedem,így tudom,hogy melyiket is.
2012. nov. 17. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Én egy időben minden nap szedtem: reggel kettőt-hármat, este hármat-négyet, van amikor napközben is, úgy zabáltam, mint a cukrot, mert a végén alig hatott, előfordult, hogy egyszerre 8-10-eket szedtem be (0,5 mg-osból)

Szóval valamilyen szinten hozzá lehet szokni, de nekem nem okozott gondot a leállás

2012. nov. 17. 21:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,nekem is volt ilyen időszakom,aztán mikor észheztértem,akkor egy évre gond nélkül leálltam,mert valahogy nem kellett,le tudtam küzdeni a rohamokat nélküle is. De mégis gyengének bizonyultam.
2012. nov. 18. 01:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Próbálkozz növényi szerekkel. 1-2 szem Frontint tudsz helyettesíteni velük.
2012. nov. 18. 16:56
 19/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nekem nem segít.Pedig vagy 5-6 félét kipróbáltam.
2012. nov. 18. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Előszöris: a Frontin nyugtató, nem antidepresszáns. Másodszor a pánikbetegségre antidepresszánst kell szedni. Milyen orvosnál voltál te? Pszichiáterhez kell menni. Ő felír egy rendes antidepresszánst, amint szedsz, és nem kell Frontin. A Frontin csak a rohamok esetén segíthetne, de mire hat, kb 10-15 perc, addigra a pánikroham is elmúlik magától. 7 éve vagyok pánikbeteg, nekem is van Frontinom, és nem kéne ennyire szedned, mert függőséget okoz, mint minden ilyen szer. Igen, ez is drog, sajnos mi is azok vagyunk, akik ezeket szedik. De inkább ez, mint a fű vagy a pia.
2012. dec. 30. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!