Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azoknak az embereknek, akik...

Azoknak az embereknek, akik minden levegővételüket fényképpel dokumentálják a facebook "kedvéért", majd a képeket 10 percenként meg is osztják, van valamilyen mentális betegségük/zavaruk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyszerű feltűnési viszketegség. Ha meg még "lájkolják" 50.000-ren akkor attól még jobban kedvet kap hozzá. Tele van ilyen "figyelemk**vákkal" a net. Nem kell velük foglalkozni. Ha zavarnak szisztematikusan iratkozz le róluk. Nélküled is garantáltan lesz elég ember aki nézi a sz*rjukat...

Ezt a borzalmat egyébként szerintem a twitter kezdte el, aminek egyáltalán nem volt semmi értelme...

2012. nov. 5. 00:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én éppen a napokban sokalltam be az ilyenektől, így deaktiváltam a fiókomat.

Azóta: SOKKAL jobb a közérzetem, mindennel hamarabb végzek, mint a kitűzött határidő...

2013. jún. 5. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!