Létezik olyan, hogy "zenefüggőség"?
Ha nem tudok zenét hallgatni, akkor feszült leszek, ideges, agresszív, minden bajom lesz, lábaimmal a kedvenc számaimat dobolom, néha dúdolom a dallamukat, a füzeteim és könyveim üres részit meg teleírom dalszövegekkel... :S
És amikor zenét hallgatok (metalt meg martial-industrialt) akkor fel tudok oldódni, egyből boldogabb leszek, eltűnnek a szorongások... Ez valamilyen betegség? És ha az, akkor hogy lehet "gyógyítani"? Mert volt olyan, amikor elromlott az mp3-asom, és így eléggé keresztbe tett amiért a szünetekben és az iskolába/hazautazáskor nem tudtam zenét hallgatni...
Nekem is volt ilyen. A zene "lekötötte" az agyamat (nem tudom jobban megfogalmazni :D)
Most már néha idegesít ha szól. Lehet, hogy azért, mert sokkal nyugodtabb vagyok mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!