Miért érzek folyton így? Mi az esélye, hogy rendbe fogok jönni?
Kedves kérdező!
A háziorvososodat kell felkeresned. Elmondod a panaszodat, és ő megítéli, hogy próbálkozik egy kis ideig helyi kezeléssel, vagy elküld a pszichiátriára. Ne ijedjél meg. A pszichiáter csak beszélgetni fog veled, kérdezgetni. És megállapítja, mi a baj. És kezeli. De döntened neked kell. Meg akarsz e gyógyulni, vagy így maradsz? Így fogod felnevelni a gyerekeidet, ilyen labilis állapotban, vagy megadod nekik a nyugodt, magabiztos anya lehetőségét.
de éppen ez az, hogy sokszor tök jól érzem magam, olyankor csak úgy érzem, ezt az egészet csak beképzelem.. de most meg pont az van, hogy két hete pizsiben vagyok, nem megyek ki az utcára, csak ha már nagyon muszáj.. a legjobb az, amikor egyedül lehetek és alszom, ha éppen tudok.
anyaság... az ilyenről meg sosem álmodtam, azt megélni. képtelen lennék rá.
Kérdező!
A Földön már több milliárd nő megélte ezt az érzést. Neked miért ne sikerülne? Csak mert nem mész orvoshoz?
elmegyek orvoshoz, ez biztos, amint lesz munkám és TB-m is.
nem attól félek, hogy nem sikerülne.. nem félek semmitől.
de úgy érzem, hogy az anyaság nem nekem való..
Szia!
Ez bipoláris depresszió... Én 13 évesen estem bele, pedig se nem voltam depressziós, se rossz családi körülmények sem vettek körül, csak úgy jöttek ki a dolgok, h szorongásból fajult el eddig.
Nagyon szépen kérlek, menj el orvoshoz!! Én sajnos nem mentem, de pszichoterápia kellett, hogy rendbe jöjjek valamennyire. Sikerült, habár a szorongással is küzdök még, de ez az én életem, enyém az irányítás, én nyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!