2/11 anonim válasza:
HA valakinek problémái vannak (akár testileg - sziv-érrendszer, vagy lelki - depresszió), akkor akár egyetlen pohár kávé is okozhat szorongást, félelemérzetet, szivszoritást, stb.
Ha lehet, ne igyál kávét, ha mégis feltétlen akarsz, akkor ne eröset, és SOK tejjel, úgy kevésbé okoz problémákat.
(Nekem idegösszeomlás után több évig akár csak fél pohár erös kávé napokig rosszullétet tudott okozni)
3/11 anonim válasza:
Igen, sok embernél idegességet okoz, kézremegést a koffein még kis mértékben is.
4/11 anonim válasza:
Megdobogtatja a szivet, remegést okozhat, ez pedig szorongáshoz vezethet hipohonder embereknél, mert azt hiszi, baja van...
5/11 anonim válasza:
Aki (nagyon)közel áll a szakadék széléhez, azt egy fuvallat is belelökheti. Amúgy meg egy orkán se.
6/11 anonim válasza:
Persze, de ha konkrétabban leírnád, nem írnánk annyi hülyeséget.
7/11 anonim válasza:
A kave nem okoz szorongast. Max emeli a pulzust es a vernyomast, de miutan a szorongas mentalis problema, semmi koze hozza a kavenak.
8/11 anonim válasza:
pedig függőséghez vezethet. Kérdés, hogy az az 1 csésze kávé az hányszor 1 csésze kávé naponta?
9/11 A kérdező kommentje:
17 éves koromtól pánikbeteg voltam 24 éves koromig, azóta eddig nem volt tünet szerencsére. Viszont annak hozományaként agorafóbiám van. Amit a sok kávénak is tulajdonítok mert régen megittam 6-8 kávét naponta. Az utóbbi időben próbálok leszokni, de mivel függőség alakult ki ezért nagyon nehéz. Valamelyik nap ittam 1 csészényit és elkapott ismét a szorongás. A kérdésem története ennyi lenne.
2012. okt. 25. 22:57
10/11 anonim válasza:
Maga a kávé valóban nem okoz szorongást, DE a koffein már annál inkább! Súlyosbítja egy időre a tüneteket és előidézi! Én is pánikbeteg vagyok, nem kávézom, soha nem is kávéztam, néha pedig meginnák egyet de tudom h nem szabad mert rossz lesz nagyon! Szerintem te se kávézz! Inkább igyál helyette egy forrócsokit én azt szoktam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!