Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen szét vagyok esve,...

Teljesen szét vagyok esve, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Teljesen szét vagyok esve. Már az alap kötelességeim nem tudom elvégezni. Nem akarok fürdeni,nem akarok fogat mosni se szép lenni. Sőt kövér is is vagyok. Össze-vissza eszek, néha akkor is,ha már nem is vagyok éhes :(:'(:(nem ápolok semmilyen kapcsolatot és nem érdekel semmi!Nincs kedvem élni. Hogy jöjjek ki ebből az ördögi körből,ha pszichológus nincs?
2012. okt. 22. 16:36
 1/6 LászlóBarát válasza:

Próbálj meg nyílt lenni.

Határozd el magad abban hogy más ember leszel kezdj el futni élvezd az életet örülj annak amid van hisz egésséges ember vagy.

Merj bízni az emberekben legyen valakid akire tudsz támaszkodni akkor is ha bajban vagy.

"Érezd ahogy süti az arcod a nap." Hisz egy olyan értéket képviselsz ami kevés emberben adatik meg

2012. okt. 22. 18:02
 2/6 Mara Acoma ***** válasza:
44%
Szia! Tipikus őszi depi... Szar ügy, nekem is volt már, főleg amikor egyedül laktam. CSak úgy tudsz kilábalni, ha kimozdulsz otthonról. Ismerkedj, beszélgess másokkal, vegyél valami állatkát, akiről gondoskodni kell. Sok ötlet van rá, nem kell dilidoki, azok csak a hülye bogyókat írkálták amiktől még kómás is lettem ráadásnak. Új pasi, új csak, új társaság kell!
2012. okt. 22. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
"Hisz egy olyan értéket képviselsz ami kevés emberben adatik meg" Miféle értékre gondolt, kedves válaszadó? Mi értékesre derült fény a fenti sorokból?
2012. okt. 22. 18:23
 4/6 LászlóBarát válasza:
67%

Tudja 3/3

Az ember mikor nagyon maga alatt van nem látja a jót magában azt hiszi felesleges e világra nem létezik számára jó vagy boldog dolog. Viszont ha segítünk neki azzal hogy rávilágítunk a dolgokra ami jó benne már maga is megtudja találni néha csak egy szó egy kósza mondat is elég arra hogy az ember boldog legyen és élvezze az életet ami meg adatott neki.

2012. okt. 22. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
ha ez régebb óta tart mint 2-3 hónap akkor mindenképp orvos
2012. okt. 22. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Mit csinálj?

Fürödj, moss fogat, ápold magad!

Ne engedd, hogy legyőzzön a hangulatod, mindent csinálj amit akkor csináltál, amikor jókedved volt.

Fogd magad, holnap még szünet van, menj sétálni!

2012. okt. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!