Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ment valaki ilyen tünettel...

Ment valaki ilyen tünettel orvoshoz?

Figyelt kérdés

Éjszaka 1-2 óra alvás után felriadok, pánikroham szerű érzés, de nincsenek annyira tünetek, sokkal inkább egy megfoghatatlan érzés, idegen a szoba ahol vagyok, tudom mi hol van, de mégis olyan érzés, mintha valami idegen helyen lennék, nem jó helyen vagyok. De borzasztó érzés, nem is tudom leírni. Volt, hogy bevettem fél frontint, de legtöbbször sikerül visszaaludni. Már olvasgattam itt, hogy másnál is volt hasonló, ezért is kérdeztem azt, hogy volt e valaki ezzel orvosnál, és nem azt kérdezem, hogy tulajdonképpen mi ez az érzés, ha egyáltalán van ennek neve. Lelki sérelmek értek az utóbbi időkben, konkréten szörnyű betegség után gyász egy közeli családtagom miatt. Tehát betudom ennek.

De azért írhattok bármit a témában!

2012. okt. 13. 18:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon hasonló gondolataim vannak ilyenkor, bár én mindig ugyanott alszok, igaz ebben a lakásban 1 éve lakok, előtte laktam másfél évet albérletben, előtte szüleimnél, előtte megint máshol. Lehet, hogy ez is bekavar.

Én is nyugtatni szoktam magam, meg szoktam nézni az órát, és ha csak 11 óra felé ár, akkor tudom, hogy semmi nagy baj nincs, csak megint ez a hülyeség jött rám, meg simogatom a macskám, hogy megnyugodjak, hogy nincs semmi baj.

2012. okt. 15. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!