Mitől van ez az érzésem?
Sziasztok!
A nyár végén volt egy olyan érzésem mintha nem én lennék aki vagyok.. Azóta sem tudom elfelejteni hogy mi lehet és ha mélyen rágondolok erre az érzésre mindig előjön. Nagyon rossz. Ilyenkor könnyebbnek érzem a lábam és idegesebb leszek, amikor elmúlik utána meg olyan mintha kipihentem volna magam.
Orvosoktól kérdeztem és szerintük elektrószmog miatt van, ami elektromos készülékekből ered (1 méterig).
A lényeg hogy a nagyon sok éves számítógépezést abbahagytam, és ha bármikor erre az érzésre gondolok amit fent leírtam akkor mindig előjön.
A kérdésem az lenne hogy valakivel előfordul már ilyen és hogy sikerült túltennie magát rajta?
Teljesen olyan érzés mintha nem én lennék.
Leginkább olyanok írjanak akik tényleg azért jönnek ide hogy segítsenek.
Azt kell mondjam, normális. Én is tapasztaltam meg már ilyet évekkel ezelőtt, és itt vagyok, jól vagyok.
Ne gondolj rá, ha zavar! Persze biztos be lehet sorolni ezt valamelyik "mentális betegségnek" nevezett gyűjtőterület tünetei közé, de ha semmi más bajod nincsen, felesleges orvoshoz menni, hogy egy semmiségért gyógyszerezni kezdjenek.
(Egyébként valahol az érzés jogos, de ezt itt most nem fejtem ki, esetleg az ezotéria rovatban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!