Xanaxból mekkora volt a legnagyobb mennyiség amit eddig bevettetek? Milyen hatással volt rátok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 20:18
2/8 anonim válasza:
2 mg retard. Nem volt jó hatása, kaptam rivotrilt.
3/8 anonim válasza:
Életemben egyszer vettem be egy fél szemet, sípolt tőle a fülem, úgyhogy ez volt az első és utolsó, hogy ilyen sz.rokkal próbáltam a problémát megoldani.
6/8 calibra16v150 válasza:
2 mg engem leültetett rendesen!
7/8 anonim válasza:
20 db 0,5 mg-os, plusz 1 deci 15%os csokilikőr. Garantált 30 óra! alvás, és még a következő napon se tudtam semmit. ha valaki ezt meglátja, elég durva gyomormosás lett volna belőle...
8/8 anonim válasza:
50 mg..3 nap alvás,utána folyamatos sírás, düh és szorongás, hatalmas hangulatingások amikor tisztult ki, nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!