Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék szókimondóbb...

Hogyan tudnék szókimondóbb lenni? Egy kicst határozottab?

Figyelt kérdés
Ránézésre határozottnak tűnök,egészen addig míg meg nem szólalok társaságban nem oldódok könnyen,így az emberek töketlennek néznek pedig nem vagyok ilyen csaknem tudok jól,fölényesen beszélni.Meg azért nem tudok elbeszélgetni másik emberrel,mert alig mondok valamit mert tudom hogy nem érdekli,ezért bele se kezdek.Tudnátok nekm ebben segíteni?Nagyon régóta szenvedek már ettől 18F

2012. okt. 7. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:

+1

18/F

2012. okt. 7. 13:40
 2/2 Csirke666 válasza:

Ne gondolj arra hogy érdekel e másokat amit mondasz.. tudom bunkósnak tünik de ez kell hogy gyorsan feloldódj és csak beszélni és beszélni ami csak eszedbe jut és nem gondolkodni hogy mekkora hülyeség meg kifognak röhögni, le fognak oltani.. én is olyan voltam mint te de aztán kikapcsoltam az agyam..

17/f

2012. okt. 7. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!