Egy 0-nak érzem magam 139 cm magas vagyok 12 évesen 45,3 kg. Hogyan változtathatnék azon az érzésen, hogy 0 vagyok?
Ó, drága! Én meg mindig nagyobb voltam a többieknél, sőt most, felnőttként is nagyobb vagyok, mindenkire lefelé kell néznem, a pasik is alacsonyabbak, súlyos vagyok, nem tudok alacsony helyen ülni, kis helyre bemenni, guggolni vagy földön ülni, kis autóba beszállni stb stb stb....
Tudod, hogy irigyeltem s irigylem most is a kicsi, filigrán lányokat / nőket, akik fürgék, jó mozgásúak, táncolhatnak akrobatikus rock and rollt, mert tudják őket dobálni a fiúk, ők nőiesek, könnyűek, helyesek...
Örülj annak, amilyen vagy, s gondolj arra, hogy idős korban te nem leszel kövér lomha, hanem fürge, fiatalos néni leszel, aki 80 évesen is letagadhatna 10-15 évet!
:)
37n
Nagyon köszi !
Amúgy fiú vagyok . De ebből a nézetből végiggondolva igazad van .
Hát akkor fürge idős bácsi leszel, pirospozsgás, túléled a kortársaidat (mert a férfiak ugye rövidebb életűek, mint a nők), de te jól tartod majd magad, mivel nem nagy súlyt kell cipelned, nem lesznek elkopva az izületeid, nem görbül úgy meg a gerinced stb.
És: ha szeretsz lovagolni, íme a szuperhírem a számodra: lehetsz zsoké!!! :)
Házi feladat:
írj saját listát arról, hogy miért jó neked viszonylag alacsonynak és vékonynak lenni. Írd le ide nekem.
:) ugyanén
Nem tudom van e hozzá köze de az IQ-m felnőtt felmérésen 140
Viszonylag könnyen elférek kis helyen , ugye a családom sporthorgász , és mivel engem úgy neveltek , hogy szeressem a halakat , könnyen horgászok kis helyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!