Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tiszta hülye vagyok, "mániákus...

Tiszta hülye vagyok, "mániákus orvoshozjáró" vagyok. Mit tudok csinálni, hogy leszokjak róla?

Figyelt kérdés

Állandóan mindenféle ürüggyel megyek orvosokhoz! Sokszor amúgy magam sem tudom megkülönböztetni, hogy csak beképzelem-e a tüneteket vagy tényleg tapasztalom őket, de állandóan orvoshoz mászkálnék!

Először azt hittem, hogy pszichoszomatikus betegség, de nem.

Múltkor is totál meg voltam róla győződve, hogy milyen betegségem van, erre a doki csomó vizsgálatot csinált, minden negatív lett, én meg csalódott voltam. Erre föl, abbahagytam a gyógyszert, amit szedtem, aztán úgy mentem vissza, erre ő megemelte a gyógyszeradagomat, én meg elégedett voltam... élvezem a vizsgálatokat, nem vagyok normális!

Amúgy magánorvosokhoz járok, mielőtt még valaki meggyanúsítana, hogy miattam hosszú a várólista.

Gyerekkoromban is volt több műtétem, én meg élveztem a dolgot, mindig készültem rájuk! Most is ugyanez van...

Mit csináljak? Pszichiáter? De annyira cikinek érzem a dolgot.

2012. szept. 25. 00:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

És mondom, nem szimpla szórakozásból járok orvosokhoz, van több betegségem is, amit életem végiig kezelni kell.

Mondjuk oké, van dobozdíjas gyógyszerem, azzal jócskán lehúzom a Tb-t, de basszus, a vérvétel, ami muszáj a betegségem miatt, csak belefér már a TB-keretbe, nem?

2012. szept. 25. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!