Tiszta hülye vagyok, "mániákus orvoshozjáró" vagyok. Mit tudok csinálni, hogy leszokjak róla?
Állandóan mindenféle ürüggyel megyek orvosokhoz! Sokszor amúgy magam sem tudom megkülönböztetni, hogy csak beképzelem-e a tüneteket vagy tényleg tapasztalom őket, de állandóan orvoshoz mászkálnék!
Először azt hittem, hogy pszichoszomatikus betegség, de nem.
Múltkor is totál meg voltam róla győződve, hogy milyen betegségem van, erre a doki csomó vizsgálatot csinált, minden negatív lett, én meg csalódott voltam. Erre föl, abbahagytam a gyógyszert, amit szedtem, aztán úgy mentem vissza, erre ő megemelte a gyógyszeradagomat, én meg elégedett voltam... élvezem a vizsgálatokat, nem vagyok normális!
Amúgy magánorvosokhoz járok, mielőtt még valaki meggyanúsítana, hogy miattam hosszú a várólista.
Gyerekkoromban is volt több műtétem, én meg élveztem a dolgot, mindig készültem rájuk! Most is ugyanez van...
Mit csináljak? Pszichiáter? De annyira cikinek érzem a dolgot.
És mondom, nem szimpla szórakozásból járok orvosokhoz, van több betegségem is, amit életem végiig kezelni kell.
Mondjuk oké, van dobozdíjas gyógyszerem, azzal jócskán lehúzom a Tb-t, de basszus, a vérvétel, ami muszáj a betegségem miatt, csak belefér már a TB-keretbe, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!