Igaz hogy ha tinédzser korban nem engedi akkor "baj" lehet belőle? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Szóval ha egy tinédzser lánynak vagy fiúnak nem engedik pl. lány: hogy befesse fiú: hogy megnövessze akkor abból felnőtt korra egy nyomás marad vagy ehez hasonló. Mondta is egy pszichológus hogy a kamasz kor azért jó hogy kipróbáljunk dolgokat, megismerjük magunkat. Igaz?2009. aug. 2. 01:00
11/17 anonim válasza:
hosszú haj fiúkon egyáltalán nem b.uzis, nézd a legtöbb rockert meg metálost...
12/17 A kérdező kommentje:
hát úgy nem vállig érőt akarok hanem olyan erősen szembelógósat (nem emosat)
2009. aug. 3. 18:00
13/17 anonim válasza:
Győzd meg őket, az antib*zi énedről! Fejtsd ki nekik a b*ziellenes eszméidet. Tarts Powerpointos előadást ismert rövidhajú b*zikról. Az idős szülők csak ilyen taktikákra hallgatnak!
14/17 A kérdező kommentje:
az 1 méter távolságot úgy kell érteni hogy már a puszta jelenléte is zavar főleg hogy ha még haverkodni is akar, mert rám szinte az összes fiú féltékeny hogy lányokkal barátkozom és hogy mit meg nem engednek nekem és akkor rögtön olyan kérdésekkel jönnek hogy ezt is ezt megk*rnám-e stb... ez engem meg zavar
2009. aug. 5. 00:38
15/17 A kérdező kommentje:
hoppp XD ezt egy másik kérdésemhez kellet volna írni xDDDDDDD... nah mind1... xD érte meg aki érti XD
2009. aug. 5. 00:39
16/17 anonim válasza:
szerintem ne növeszd meg. Oké persze énis 16 éves (lány) vagyok, és a mai fiuknak az a heppje h megnövesztik, vbefestik, vmi hülye színre, és retro buz*k lesznek. Ezt úgyis kinövik egy idő után és ha megnézünk egy érettebb srácot annak tuti nem hosszú a haja. A lányoknak is jobban tetszenek a rövidebb hajú fiúk, de te tudod...
17/17 A kérdező kommentje:
nekem mind1, már magasról lesz*rom...
2009. aug. 25. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!