Igaz hogy ha tinédzser korban nem engedi akkor "baj" lehet belőle? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Szóval ha egy tinédzser lánynak vagy fiúnak nem engedik pl. lány: hogy befesse fiú: hogy megnövessze akkor abból felnőtt korra egy nyomás marad vagy ehez hasonló. Mondta is egy pszichológus hogy a kamasz kor azért jó hogy kipróbáljunk dolgokat, megismerjük magunkat. Igaz?2009. aug. 2. 01:00
1/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat lemaradt: haját!
2009. aug. 2. 01:02
2/17 anonim válasza:
Ez teljesen igaz, amit a pszichológus mondott. de azt ne feledd, hogy csak a józan ész határain belül. ha neked az minden vágyad, hogy befesd/megnöveszd a hajad, hát tedd. legfeljebb majd pár év múlva visszanézve ezeket a fotóidat, röhögsz egy jót.
3/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: még annyi, hogy 15 éves koromban minden álmom az volt, hogy szőke legyek (sötétbarna a hajam). megcsináltattam, k.rvaszar lett, mindenki mondta, de nem érdekelt, én meg voltam róla győződve, hogy az úgy szép és jó. aztán rájöttem, hogy mégse annyira jó, mert törik a hajam és a színe is szörnyen áll nekem. nemrég anyámmal felidéztük, ahogy akkor kinéztem, és jót nevettünk. most 23 vagyok (lány), az eredeti hajszínemmel.:)
4/17 A kérdező kommentje:
Na jó akkor most annyi hogy 14 éves fiú vagyok és nagy vágyam hogy megnövesszem de tudod 50 éves szülők rendkívül konzervatívak hogy ez b*zis meg hasonlók és fenyegetnek hogy ha nem megyek el fodrászhoz akkor nullás géppel vágja le. De most már tényleg meg fogom mondani hogy inkább hagyja hogy kipróbáljam hogy hogy áll stb. ha megunom úgyis levágatom. Hogy néz ki valaki 26 évesen szembelógó hajjal.
2009. aug. 2. 01:36
5/17 anonim válasza:
Ez jó taktika, amit leírtál, de nyugtasd meg a szüleidet, hogy azért mert megnöveszted a hajadat, azért még időnként meg fogod mosni, és lesz valamilyen formája is és nem csak burjánzik majd, ahogy isten adja. Szerintem ők attól félnek, hogy csapzottan fogsz kinézni.
6/17 anonim válasza:
nekem a hosszú hajú fiúk mindig jobban tetszettek. és a buz.k jellegzetesen rövid hajat viselnek. a szüleidnek ennyi a fogalma a buz.król, már bocs :D
7/17 anonim válasza:
Hagyd őket, ne próbálj a lelkükre beszélni. 14 évesen nem hiszem, hogy erőszakkal meg tudnának nyírni. a hajnövesztés még belefér az "egészséges" szülőpukkasztásba.
arra ügyelj, hogy megfelelően ápold majd a hajad, időnként fodrásszal igazíttasd. hosszú haj=nagyobb gond:)ha azt látják, hogy így is lehet normálisan kinézni, és ettől te még ugyanaz maradtál, belenyugszanak.
23 L
8/17 anonim válasza:
Jaj dehogy lesz belőle bajod, talán gyémántból van a kis lelked, hogy nem növesztheted meg a hajad és már összetörik?? Na EZ b*zis hallod... De a hosszú haj kiárly, nekem bejön. Örülök, hogy az e legnagyobb problémád.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi, tudom... tudatlanok XD... csak ha meg mondanám anyának hogy egyébként a b*ziknak rövid a haja ő meg: ahha persze.. biztosan ... én: mondom én, többen mondták is meg szerintem is. ő: jóvan, ne idegesítsél XDD szal jó a téma XDD
2009. aug. 2. 02:34
10/17 A kérdező kommentje:
jah nem attól félnek hogy csapzott lesz hanem hogy b zis és hogy hogy nézek ki azzal
2009. aug. 2. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!