Miét van az hogy ha valaki elkezd fogdosni, és simogat akkor nem tudom mit tegyek, és csak hagyom?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 20:29
1/3 anonim válasza:
Leblokkolsz, mert annyira megijedsz vagy zavarba jössz tőle. Senkinek sincs joga fogdosni téged, ha te nem akarod, ne te legyél zavarban, ha megtörténik. NEM kell hagyni, ha te nem akarod. Van egy jobb karod (vagy bal, ha balkezes vagy), a végén egy lapos, tenyér nevű dologgal. Ezt a tenyeret lendületesen el kell helyezni a kéretlen fogdosó arcán, és ha kell, segítségért kiabálni.
2/3 anonim válasza:
nem tudom mért van,de velem is igy van..teljesen leblokkolok:(tanácsot sajna nem tudok irni,csak mondom,hogy nem vagy egyedül..hiába akarnám megpofozni nekem se menne:(:S
3/3 anonim válasza:
Korábban én is tapasztaltam hasonlót. Először zavar, tudod hogy nem kéne hagynod. .. Utána...vágysz rá hogy elverjenek, hiányzik ha nem engedelmeskedhetsz egy erősebb akaratnak. A kiszolgáltatottság passziv gyönyöre megszállottá tehet, ugyanakkor végtelen magasságokba csapó eufóriahullámokat korbácsolhat fel az ősi ösztönös indulat amit elszenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!