Abnormális ez a gyerek?
18/l, középiskolás.
Van 1 gyerek a középsulimban, aki nagyon furi.. szóval senkivel sem beszél, csak áll és magában röhög soxor. Alig tud beszélni, azt hiszi, hogy másokat meg meg tud sérteni lelkileg a hülyeségeivel. Pl. valaki csöndesebb és őt úgy próbálja kínozni, hogy mutogat, mint ahogy a fogyatékosok szoktak.. tehát azt a gyereket akarja kifigurázni a kis idióta. Meg Joker nevetésén röhög.. folyton forma1-et néz, meg úgy csinál, ha azt hiszi, senki sem látja, mintha ő irányítaná a kocsit.
Ha meg valamit el szeretne mondani, konkrétan ő, akkor képtelen rá. Mint egy értelmi fogyatékos (WIKIPÉDIA), nyögvenyelősen beszél és teljesen összefolynak a szavak nála. De MINTHA DIREKT CSINÁLNÁ. Bár nem tudom. Azon se lepődnék meg annyira.
Sokan meg akarják verni szegénykét, nem tudom, mi lesz belőle. Azt mondták, majd évekkel később. Úgyis megtalálják ismerősökön keresztül........
Kedves kérdező!
Nekem az írásod nyomán az az érzésem támadt, hogy ti mind a ketten valamilyen értelmi fogyatékos középiskolába jártatok.
A fogalmazásod, a szófordulataid, a kapkodásaid mind erre utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!