Mit tehetnék, hogy az életem ne legyen üres és tékozló?
Futni nem igazán szeretek, biciklizni szoktam mostanában, ki a folyópartra. Ez jól esik, de fél óra-egy óra telik el vele, utána semmi. Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, kezdek egy másik szakot is egyetemen, reménykedek, hogy találkozok rendes, normális emberekkel, akikkel akár baráti kapcsolatot is ki tudok alakítani.
Köszönöm a válaszokat!
A legfontosabb: ne add föl!
Nekem végig "kívülállóként" telt az egyetem, pedig helyi vagyok, aztán a vége felé máshonnan lett annyi ismerősöm hogy elvoltam, jól éreztem magam.
Igazából volt olyan, hogy pár hét alatt több ismerősöm lett (és több érdekes embert ismertem meg...) mint a több év egyetem alatt.
Nem tudom miért de mintha leszarnák egymást az emberek, kölcsönösen. Ha aktív nem segít, ha nem szólsz senkihez nyilván az se.
Leírásod alapján a saját városomra ismertem, de lehet hogy tévedek. Írsz üzenetet? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!