Elméletileg 90-109 között van.Gyakorlatilag 80 :D
15 vagyok,a természet tudomány iránt érdeklődöm,már gimi felvételinél lehetett látni,hogy közel sem annyi a versenytárs mint előttem 5-10 évvel,sokan elpuhulnak,és nem arra használják a technika előnyeit,hogy magukon segítsenek.
A mérésről pedig:
Ne neten mérjed,hanem pszichológusnál.Nekem neten 70 jött ki.De már pszichológusnál 134.
Az IQ-tesztek eredmenyeit korcsoportok szerint osztalyozzak. Ez annyit tesz, hogy mielott nekikezdesz (vagy esetleg utana), megkerdezik, hogy hany eves vagy, es ez alapjan szamoljak ki az IQ-dat a teszted eredmenyebol. Tehat ha egy tizeves ugyanolyan eredmennyel irja meg a tesztet, mint egy huszonketeves, akkor ertelemszeruen a tizevesnek joval magasabb az IQ-ja. Ebbol kovetkezik, hogy az atlag IQ minden korosztalyban ugyanannyi: 90-tol 110-ig terjed.
Egyebkent ne vedd verkomolyan az IQ-tesztet! Az IQ csak annak a mutatoja, hogy mennyire vagy jo az IQ-tesztirasban. Vajmi keves koze van a valos "okossaghoz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!