Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy ne Dadogjak...

Mit tegyek hogy ne Dadogjak Jelentés közben \jelentés kezdésékor?

Figyelt kérdés
Mert a tanárom (Ofi), Tesi Tanár Mindíg jelentetni akar, De én mondom neki hogy nem tudom de ők mondják hogy kezdjem el De olyan megalázó mikor mindenki nevet tesi órán is 15\F

2012. szept. 4. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

tuti a stressz miatt van.

nyugi, képzeld azt hogy egyedül vagy otthon és magadnak jelentesz, ne törödj másokkal szurj ki egy pontot a hátuk mögött, bámuld azt, szürj ki mindent, és képzeld el hogy megint egyedül vagy, amugy beszélj 4szemközt a tanárral hogy ne eröltesse, neked ez nem megy

az osztálytársaid meg elég tahók ha ezért kinevetnek

2012. szept. 4. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld egy levegővel elmondani.Amikor elkezded vegyél egy nagy levegőt,és csak arra figyelj,hogy elég legyen a végéig.
2012. szept. 4. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:

De amugy van olyan,hogy valaki a betegsege miatt dadog. Es ha ebben az esetben keri direkt,akkor plane bunko a tanar. De van valamilyen betegseged? Viszont van olyan is,aki csak szimplan ilyen,ezzel sincs gond. En meg olyan vagyok,hogy ha felelek,akkor remeg a hangom..de aztan pont a vegere beall. xd nem tudom,hogy miert.

De sserintem mar csak azert is legyel hatarozott,legyen akaratod,ne hagyd,h az osztaly kinevessen.Ebben ne szerezz nekik oromot! Menni fog;)

2012. szept. 4. 22:24
 4/6 anonim válasza:
Inditaskor uss a levegobe, nekem bevalik.
2012. szept. 4. 22:29
 5/6 A kérdező kommentje:

3-dik hozzászólo semmilyen betegségem nincsen ez kb 7félévkor jött elő De már kezdem megszokni csak a jelentésekkel van a baj!

Az összes hozzászólónak köszönöm a tippeket

2012. szept. 4. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan gyakorold odahaza hangosan. Mindent csinálj úgy, mintha tesiórán lennél. Állj a tükörrel szembe, és hangosan, jól érthetően gyakorolj. A katonákat is így tanítják meg jelenteni.
2012. szept. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!