Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a teendo ha az 5 eves...

Kolosi robert kérdése:

Mi a teendo ha az 5 eves unokam nem hajlando megtanulni kifujni az orat? Koszonom a valaszokat.

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 11:43
1 2
 11/18 facsont válasza:
Nagyapo,Nagyanyo! Nem az unokat kell megtanitani! A szuleit kellett volna!No de ez mar a multe!
2012. szept. 7. 15:35
 12/18 bassman válasza:
Tarkónbaszod egy szívlapáttal, mikor szívja az orrát. Le fog szokni róla.
2012. szept. 7. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, viccesen kell kezdetben tanítani. Persze azért nem "gyogyis" módjára. Mondjuk odatenni a zsepit, mondani a kicsinek, hogy fújjon egyet hamar, mert a -kedvenc mesehőse- is így szokta...Vagy a kedvenc plüssmacija is "legyen beteg" mikor a kisfkölyök, és fújasd ki a macival is az orrát. És próbáld mgmutatni neki, hogy a maci is meg tudja csinálni egyedül... Ezek mókás és apró dolgok, de segíthetnek. Vagy megpróbálni bejátszani, hogy odafogod a zsepit, és mikor fújja, mondani neki, hogy folytassa egyedül hamar, mert kifut a leves..és hamar odafutsz a leveshez. Ez csak egy példa volt, nem a leves a lényeg... :) A lényeg, hogy játékosan próbálkozz. az én unakahúgomnál nagyon sok mindent így tanítottunk. Sokszor segít!
2012. szept. 8. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze legyen meg a megfeleő komolyság is, akkor hamar elfelejti majd a játékos részét Ő is.
2012. szept. 8. 21:43
 15/18 zolizoli70 válasza:
Nálunk a középső gyerek nem tudta kifújni. Persze nem volt verseny, de a kistesója hamarabb megtanulta. Nem bezzegeztünk neki, csak együtt örültünk vele, hogy milyen ügyes a kicsi. Erre egy nap alatt ő is megtanulta.
2012. szept. 9. 09:53
 16/18 anonim válasza:

Nekem is problémáim voltak az orrfújással, édesanyám orvoshoz fordulta problémával. Volt orrpumpa (én is gyűlöltem és mai napig ha meglátom, kiráz a hideg.

Emelett sokszor gyakoroltatták velem és a legviccesebb a gyertya elfújás volt. Ezt a gyerekorvos vagy védőnő tanácsolta, hogy próbáljam meg orral elfújni a gyertyát. Egy idő után ment és később (manapság) nincs problémám az orrfújással.

2012. szept. 10. 20:27
 17/18 anonim válasza:

én 5 éves koromba kifújtam a kezemre és megettem.

jó megoldás.és semmi bajom.

csak lelki gondok vannak.

most is eszem.de papírzsepkendővel nehogy megcsömöljek.

2012. szept. 13. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Hat utolso...:)

Nem csodalom, hogy 14%-ban adsz hasznos valaszokat...:)))))

2012. dec. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!