Nagyon antiszociális vagyok?
Egyszerűen utálok mindenkit 3-4 ember kivételével. Az egész osztályomat,tanáraimat,iskolámat, a várost... mindenkit. Ránézek az emberekre,és az jön le,hogy mennyire utálom őket. Elegem van,hogy az a legfontosabb hogy nézel ki, mindenki nyalizik mindenkinek,csak hogy népszerű legyen, semmi egyéniség,és ha valaki őszinte az ki van túrva. Gyűlölöm az egész osztályt. Ha nem büntetnének érte képes lennék az összeset egy automata gépfegyverrel szétlőni.
15L
Mintha magamat olvasnám:D én sem szeretem a társaságot,de én már ezen nem is rágódom ki mit gondol erről,és a bulizásról,meg a társadalmi életről.
18/L
én se sok embert kedvelek az osztályomból sőt szitne senkit se, olyan maflák csak fészbukoznak magamutogatósat egy lányt se tudnék mondani aki nagyon közel állna hozzám a gondolkodásomhoz, de ettől függetlenül nem kívánnám szétlőni őket nem foglalkozom ezzel nagyon próbálok a tanulásra figyelni és természetesen azért szoktam mindenkivel beszélgetni
A túlzott gyűlölködés mizantróp viselkedés esetleg felvethet egy olyan kérdést hogy magaddal meg vagy elégedve? nincs önértékelési problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!