Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszeres hazudó vagyok meg...

Kényszeres hazudó vagyok meg pszihopata?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nincsenek barátaim csak az osztálytársaimmal szoktam lenni de azokkal is csak suliban. Na és az a helyzet hogy egyfolytában hazudok mindenben de ugy hogy sokszor még én is elhiszem magamnak hogy az az igaz amit én mondok, suliban is egyfolytában haudok össze vissza olyanokat amitől jófejnek tartanak.

Szemrebbenés nélkül haudok mintha könyvből olvasnák.

Észre sem veszem hogy mikor hazudok vagy mikor nem mert ha épp hazudok amit talán észreveszek akkor valahogyan azonnal beképzelem magamnak hogy az megtörtént amit hazudok és pár másodpercig én is elhiszem.

A másik ami a pszihopatát illeti

Sokszor vagyok idegbeteg akkor mindig a szüleimmel veszekszek vagy a tesómmal(akivel nem szeretnék mert szeretem és mindent megadok neki de egyszerüen felidegesít kis dolgokon). Meg azt szeretem ha veszekednek a rokonaim egymással(nem tudom miért egyszerüen boldoggá tesz) és ha nem akkor provokálom őket ugy hogy észre sem veszik és a végén egymásnak esnek én meg boldog leszek(pedig mindegyik családtagomat nagyon szeretem szoval nem tudom miért velük csinálom) ugyan ez a helyzet a suliban ha kisebb csoportban beszélgetünk akkor egyszerüen egymásnak esnek egy ketten miattam de ők észre sem veszik(anyukám mindig mondja hogy ha én valahol megjelenek akkor ott veszekedés lesz mert egyszerüen negativ energiám van és feszült lesz a légkör körülöttem) hogy miattam veszekednek.

Anya néha mondta hogy már egyszerüen fél tőlem néha mikor ugy viselkedem akkor mindig mondom hogy megprobálok megjavulni de nem megy. Az a helyzet hogy általános suliban lelkileg terrorizáltak alsoban meg felsőben is pedig pont ez miatt mentem más suliba 5.ben. Most meg olyanokat gondolok néha hogy akik bántalmaztak hogyan ölném meg őket, de előtte meg is kinoznám őket és a vérüket magamra kenném én meg élvezném. Meg volt már egy öngyilkossági kisérletem ezek miatt ami az egyik rokonomnak hála nem sikerült. Ezt meg is bántam. A másik hogy tudom manipulálni az embereket elég jól és én ezt ki is használom. Viszont lehetséges hogy a terror miatt lettem ilyen mert 1től 3as koromig nem voltam ilyen mert kedves voltam ilyenek nem is jutottak eszembe de a jegyeim nem romlottak mert ezek ellenére 7.ig 4-5ös tanuló voltam.

Szerintetek milyen pszihés bajaim lehetnek és elmennyek pszihológushoz?

Légyszi trágár meg bunko válaszokkal kíméljetek.

Ja és bocsi hogy nem fogalmaztam meg.

Ja meg a másik hogy hasadt személyiségem nem lehet attól hogy sokszor csinálok ugy mint ha milliárdos gyerek volnék a suliban is meg mindenhol én meg szó szerint elhitetem magammal.

17/F

2012. aug. 29. 01:32
 1/6 anonim ***** válasza:
menny
2012. aug. 29. 02:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hazudsz.
2012. aug. 29. 03:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Az nem maradt ki a mondanivalódból, hogy szereted a gyengébbeket sanyargatni?
2012. aug. 29. 03:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Aki pszichopata, az nem "idegbeteg". Nem ezt jelenti a szó. A pszichopata olyan ember, akinek nincsenek érzelmei.

Én azt mondom, hogy nézz el az iskolapszichológushoz és mondd el ezt mind neki.

2012. aug. 29. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Thalassa házat hivd fel, ők foglalkoznak ilyenekkel, iskola pszichológusok nem feltétlen jó szakemberek
2012. aug. 29. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
menj pszichológushoz, és ezt az egészet meséld el neki, ha kérdezd akkor mondd az igazat..mert szerintem nem normális ez teljesen..:S de ő biztos tud neked segíteni:)
2012. szept. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!