Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért nem tudok beszélni?

Mért nem tudok beszélni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam beszélgetni, de akkoris, napokig csak vagyok mint a csokinyuszi és nem gondolok semmire, csak bambulok és így amikor beszélni akarok akkor se tudok gondolkodni. Fél óra amíg kigondolok pár mondatot. Pedig valahol mégis gondolkodnom kell mert olyan mintha gondolkodnék.
2012. aug. 27. 01:52
 1/7 A kérdező kommentje:
értelmesen írni se tudok, remek
2012. aug. 27. 01:58
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor is után pont
2012. aug. 27. 01:59
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, csak írok, hogy ne érezd magad leszarva:)
2012. aug. 27. 02:35
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Hát beszélni muszáj ! Gyakorolj a családoddal vagy akivel élsz,ha meg velük nem mersz akkor olvass fel hangosan vagy énekelj. Mindkettő megoldhatja a problémád ha rendszeresen végzed.
2012. aug. 27. 02:48
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Hány éves vagy kérdező?

#3: jó nagy paraszt vagy, gondolom még nem kaptak el, olyan helyen csúnya maszkos emberek, ahol alig láttak volna.

2012. aug. 27. 03:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Még írni sem tudsz, nemhogy beszélni... vedd elő a nyelvtankönyvet, aztán hajrá.
2012. aug. 27. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is kell hogy nyelvtan könyv legyen,lehet egy egyszerű mesekönyv is, bármilyen olvasmány jó a hangsúly,hang,beszéd gyakorlására :)
2012. aug. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!