Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? (Kérdésed túl...

Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Egyik nap felébredtem,és volt a hajamba 1 papír,rajta valami kínai szöveg.Miután elolvastam,rámtört a hányinger,és most minden nap hányok :( Orvos azt mondta,hogy csak beképzelem,és a pániktól van,pedig én utána nem is gondoltam a papírra.Kérlek segítsetek !

15/L

2012. aug. 24. 00:29
 1/6 anonim válasza:

Van testvéred vagy csak kamuzol?:O hogy olvastál te el kínai szöveget?Ha pedig iigaz,akkor nem lehet,hogy csak álmodtál?Nem fekszel túl későn?

17/L

2012. aug. 24. 02:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi volt ráírva a papírra? Nem tehette oda valaki?
2012. aug. 24. 07:16
 3/6 anonim válasza:

Tudsz kínaiul?

Amúgy egyszerű a válasz: elkaptál valamit. De nehogy elkezdd itt a pont akkor amikor a papír ott volt mert én is mondhatnám hogy miért pont mindig akkor van hasmenésem ha nagyanyámnál vagyok.

2012. aug. 24. 09:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem,nemtudok kínaiul olvasni,de látszott rajta :( Tudjátok,olyan kínai írás.Lehet,hogy tényleg csak beképzelem,ma csak egyszer hánytam :S
2012. aug. 24. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
És mi van ha japán volt? Mutass már róla fényképet...
2012. aug. 24. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Huh,már jobban vagyok,és man em hánytam :)

Utolsó:kidobtam a papírt amint megtaláltam...

2012. aug. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!