Mit tegyek ha szinte félek az elektromos áramtól?
Figyelt kérdés
Elektromos eszközöket nem félek használni, szoktam is bőven, de amikor bedugok a konnektorba valamit pl. lámpát, elosztót, vagy akármit, vagy amikor húzom ki, tartok mindig attól hogy valami elromlik, széttörik és megráz az áram. Vagy rég nem használt dolgot használok újra akkor hogy zárlatos lesz és tűz keletkezik. Ilyen félelmeket hogy lehet legyőzni?2012. aug. 22. 23:10
1/3 anonim válasza:
Tudom, hogy elcsépelt válasznak tűnik, de ilyen félelmekkel mindig célszerű orvoshoz fordulni, mert már szinte akadályoz a normális életben.
Ha nem annyira akadályoz, egyszerűen vegyél magadon erőt, a legtöbb készülék már elég jól biztosítva van arra, hogy ne legyen áramütés. Vagy ha igen, akkor sem komoly.
Egyébként történt valami, ami miatt félsz az áramtól, vagy csak úgy?
2/3 A kérdező kommentje:
Egyszer valami eszköznek a bedugója amit a konnektorba kell dugni, és ilyen nagyobb, tégla alakú volt nem olyan kicsi, szétrepedt amikor kihúztam. Meg azért is mert elég könnyen lehet elektromos tűz ha valami hibás lesz.
2012. aug. 22. 23:16
3/3 anonim válasza:
Persze, de azért lássuk be, elég ritkák az ilyen dolgok miatti tüzek.
Próbálj meg úgy hozzáállni, hogy kicsi a valószínűsége, hogy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!