NERVENPFLEGE! Hogyan hat? Ha napi szinten szedem, vagy ha ideges vagyok s bekapok 1-2 szemet?
Pánikrohamokkal küzdök, de ha nincs , akkor is ideges , feszült vagyok mostanság, ingerült. A pszichoterapeutám, ajánlotta. De azt nem mondta hogy hogy szedjem.
Olvastam hogy ha napi szinten rendszeresen szedem csak 2-3 hétig szabad... s utána?
Nem jó ha csak akkor szedem be ha úgy érzem hogy "felrobbanok"???
Ez a bogyó nem hat azonnal, kb 1-2 hét múlva fejti ki gyengéden a hatását ezért hatástalan, ha időnként bekapkodod. Átmeneti rossz lelkiállapotra javasolt, mivel csak rövid ideig lehet szedni.
Én ezt túlléptem, egy hónapig szedtem, napi háromszor, a végén már napi 3*3 szemet. Ez nem igazán javasolt, be is fásultam tőle a végén.
Egyébként a szedés alatt azt éreztem, hogy messze nem vagyok olyan feszült, mint szoktam, viszont belőlem sírással jön ki a feszültség és furcsa volt, hogy ebben az időben nem tudtam sírni. Speciel nem is éreztem magam olyan rosszul, mint előtte.
De rendszeresen semmi esetre se szedd, csak kúraszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!