Lehet tartósan (egy év) szigorú, beosztott napirenddel élni úgy, hogy ha nem tartjuk meg, nem jár következményekkel? Van itt valaki, aki szintén napirenddel él, vagy legalábbis megtervezi előre a napjait és tartja magát hozzá?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 12:48
1/5 anonim válasza:
Ez hajlam kérdése. Van, aki képtelen lenne napirendet tartani, míg van, aki számára a rendszeresség természetes, és őt az zavarja, ha ebből kizökkentik. Napirendet tartani egyáltalán nem olyasmi, ami mindenki számára nehéz probléma vagy kellemetlen kötelesség.
2/5 anonim válasza:
Csak cél kell hozzá, és akarat.
3/5 anonim válasza:
Én így élek, negyedórára pontosan megtervezem, hogy mit csinálok, és nagyjából be is tartom. Vannak persze kivétel-napok. A tevékenységeimet pedig a hosszú távú céljaimból vezetem le.
4/5 anonim válasza:
Én megpróbáltam, de mókussá változtam a mókuskerék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!