Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet tartósan (egy év)...

Lehet tartósan (egy év) szigorú, beosztott napirenddel élni úgy, hogy ha nem tartjuk meg, nem jár következményekkel? Van itt valaki, aki szintén napirenddel él, vagy legalábbis megtervezi előre a napjait és tartja magát hozzá?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez hajlam kérdése. Van, aki képtelen lenne napirendet tartani, míg van, aki számára a rendszeresség természetes, és őt az zavarja, ha ebből kizökkentik. Napirendet tartani egyáltalán nem olyasmi, ami mindenki számára nehéz probléma vagy kellemetlen kötelesség.
2012. febr. 29. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak cél kell hozzá, és akarat.
2012. febr. 29. 22:23
 3/5 anonim válasza:
Én így élek, negyedórára pontosan megtervezem, hogy mit csinálok, és nagyjából be is tartom. Vannak persze kivétel-napok. A tevékenységeimet pedig a hosszú távú céljaimból vezetem le.
2013. júl. 17. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megpróbáltam, de mókussá változtam a mókuskerék miatt.
2021. márc. 5. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
És ezt nem viccnek szántam.
2021. márc. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!