Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan aki egy ideje...

Van itt olyan aki egy ideje nem látja jövőjét és nem is szívesen mozdul ki otthonról?

Figyelt kérdés

Hogy éltek ? Barátságok kapcsolatok vannak ? Mi a jövőképetek ? Én is igy élek jelenleg 0 ambícióval és reményvesztettséggel, ezért kíváncsi vagyok más hogy éli ezt meg. 1000féle lehetőség illúziója közül ti hogyan választotok olyat amibe aztán nem fáj ha belebuktok .Vagy nem jöttök rá félúton h rossz döntés volt és elszúrtátok az életetek. Egy ilyen 5 éven vagyok túl, totál tévút volt minden, és még egyszer nem akarok rossz irányít.

Valaki hasonló helyzetben?

2012. aug. 22. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
hát én pont ezt érzem Szülleim 300 Km-ről tojnak rám, nem tudok kijutni a szobámbol.. 19 évesen tökre van már menve az életem,teli vagy Szorongásal,Most meg Pattog a kezembe az ideg.Lehet ki kéne magam nyirnom mert semmit se számitok senkinek.
2012. aug. 22. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
írj rám ha van kedved!!
2012. aug. 22. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is gyakran érzem ezt, de nem mindig. Nagyon gyorsan változik a hangulatom, amikor jó kedvem van, akkor mindent optimistán látok, de többségében rám is ez a reményvesztettség jellemző. Igazából nem csinálok semmit, amikor nincs semmihez kedvem és motivációm, akkor ülök a szobámban és gépezek. Pedig tudom, hogy csomó dolog van amit el kéne intéznem, de valahogy félek bármibe is belekezdeni és halogatom. Még a szüleimmel lakom és 1 évem hátra van a középiskolából, de előre félek, hogy utána mi lesz. Valószínűleg akkor is így fogok gondolkodni az idő nagy részében. Mikor jó kedvem van, akkor meg azt érzem, hogy mindenre képes vagyok. És ez az az illúzió, amit te is írtál..
2012. aug. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!