Mit kell érezni, amikor kialakul az SSRI hatása?
Depressziós vagyok, életunt. Az orvos írt fel SSRI-t azt mondta szedjem napi egyet, idő kell mire kialakul a hatása. A patikus azt mondta, az van rajta hogy egy hét mulva alakul ki a plazmaállapot az agyban, tehát akkor érzem a hatását.
Útálom a gyógyszert, egésznap beállva érzem magam kábúltan és nem vagyok ura a testemnek, azaz nagyon sokszor feszült vagyok és vannak gondolkodási zavaraim is, de nagyon szeretnék meggyógyúlni, kérlek meséld el a tapasztalatodat milyen az amikor kialakul az antidepresszáns hatása? Mit kell érezni egy hét múlva ? Még csak két nap van addig de alig bírom szedni, mert annyira gyenge szánalmasan drogos érzésem van. Az a tervem hogy ha nem válik be abbahagyom, de még megvárom azt az egy teljes hetet, hogy tudjam milyen boldog embernek lenni.
te mit éreztél, miben más érzés amikor kialakul a gyógyszer hatása? Mit kell érezni ? Feldobódok vagy mi? Nagyon jó lenne ha válaszolnátok, Köszi :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!