Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Több pszichiáternél is voltam...

Több pszichiáternél is voltam már, de TB-snél, ezért csak felírták a gyógyszert és elhajtottak, de nekem ennél többre lenne szükségem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Azt hiszem tényleg dokira lenne szükségem, egyedül nem tudok mit csinálni. Az első doki akinél voltam, az elhajtott egy recepttel, hogy ugyan terápiát javasol, de nem kell ám hozzá visszamenni. A második a sulipszichológus volt, aki pszichiáterhez küldött, mondván, hogy őp már kevés hozzám. A második pszichiáter nyugtatót írt fel, amiből egyszer nagyon sokat bevettem, és a kórházi pszichiátert is meg kellett így látogatnom, aki kedvesen érdeklődött a táskámról, majd felírt egy dilibogyót, és közölte, hogy jobban vagyok. De kibeszélni magamat nem tudom, a második pszichiáter szerint mániás depressziós vagyok, én nem tudom, mennyire van így vagy sincs, elvégre semmiről nem beszéltem neki, ami igazán bánt, meg marcangol...

Mi a francot csináljak? pénzem egyáltalán nincs.

2012. aug. 9. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 23:12
 12/16 Hitman2000 válasza:
Ha olyan a problémád, amit elég kibeszélned magadból, akkor javaslok egy jóbarátot. Relative olcsóbb mint a pszichiáter, és nem a pénzedért hallgat végig.
2012. aug. 15. 02:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem csak annyi a bajom, hogy ki kell beszélnem magam, az nem is igazán elég, nem változott tőle semmi eddig se, barátaim nincsenek és teljesen elszigetelem magam a világtól és képtelen vagyok kitörni belőle.
2012. aug. 15. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia.Dokit sajna nem tudok,de nekem is hasonló a problémám..Ha kell aki meghallgat vagy barát esetleg,írj privit hátha legalább barátot szerzel:) Az nekem se ártana.
2012. aug. 27. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te jártál iskolaorvosnál, háziorvosnál, pszichológusnál, pszichiáternél. De mindet lesz@rozod. Pedig te vagy hunyó, nem ők. Más betegnek ezekből a gyógyítókbol a fele sem jut. De megfogadják amit kapnak, a gyógyszereiket beszedik, és meggyógyulnak. Akik meg úgy tesznek mint te, csak nyavajognak, és az orvosokat hibáztatják. Kérdezlek, azonkívül, hogy a pszichiáter megállapítja a betegségedet, ír rá megfelelő gyógyszert, szerinted mit kellene tennie? Menjen el veled a patikába, váltsa ki, és szedesse be veled? Nézd! Az emberek ideig óráig segítenek. De ha nem vagy hajlandó semmire, akkor otthagynak, és megesznek a farkasok. Igenis jól írta, aki írta, ebből a betegségből való kilábalásra kell egy szülő, egy barát, egy segítő. Ha nincs ilyened, iratkozz fel a wwww.bura.hu szájt-ra. Ott segítőkre találsz. Ha úgy állsz hozzá.

2012. aug. 28. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, eggyel több w-t írtam. Tehát helyesen: www.bura.hu
2012. aug. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!