Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erről beszélnem kéne a pszichi...

Erről beszélnem kéne a pszichiáterrel, vagy majd elmúlik? (étkezési zavar? )

Figyelt kérdés
Június közepe óta fogyózom. (Előtte nem fogyóztam, de májusról júniusra így is 4 kg-ot fogytam.) Szűzteakapszulát szedek minden nap, és minden nap mozgok 40 percet intenzíven + 1-másfél órát "lightosabban" (=intenzív gyaloglás emelkedőn). Az utóbbi 4 napban szinte folyamatosan ettem, ettem, ettem, és visszajött 2 kg! Tegnap is elterveztem, hogy ma na normálisan eszem, de délig sem bírtam zabálás nélkül... Jelenleg 55 kg/171 cm vagyok, 4 kg-ot szeretnék leadni. 16 éves vagyok.
2012. aug. 8. 14:54
 1/4 A kérdező kommentje:
*Az kimaradt, hogy a zabálások után 2-3 kapszulát vettem be a szokásos 1 helyett.
2012. aug. 8. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:

kb olyan magas vagyok, mint Te és kb 8 kg-val több, és még így is normál a BMI, de mondjuk lehet nekem kicsit nem ártana fogyni, de neked bőven jó az 55, ha tovább fogyózol, akkor elfogysz, gusztustalan pálcika leszel, persze az edzés az jó, de enni kell mellette, én nem is bírok edzeni, ha nem eszek rendesen

nem baj ha megemlíted egy dokinak is

2012. aug. 8. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell fogyóznod. Nem is értelek, miért teszed? Ha úgy érzed, hogy beteg vagy, menj el orvoshoz. Te nem kövér vagy, hanem valami más bajod van. 16 éves tiniként éld a világod boldogan. Ne szenvedj hülye szűzteáktól. Nincsen rá szükséged. Nincsen neked valami rokonod, aki leállítana?
2012. aug. 9. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, beszélhetsz vele erről, sőt kellene is, minél előbb kigyógyulsz ebből, még mielőtt jobban beleesnél, annál jobb.
2012. aug. 12. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!