Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Róla mit gondoltok?

Róla mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

A szabály azt mondja ki,hogy esős körülmények között nem büntethetnek.Na mondjuk szakadó esőben,hogyan lássa a mögötte gyors körön levőt.RÖNTGEN SZEMÜVEGGEL!!! :(

4 év alatt 1 emberrel sem beszélt, bejött az iskolába, és csak állt egy helyben meg néha nevetett magában. Megtetszett neki egy lány, azt megállás nélkül KÖVETTE, folyton leskelődött utána.

Mi baja lehet? Nem pszichopata, mert fél, nagyon szorongott, egyszer odamentem mögé és úgy megijedt, azt hittem be fog sz*rni :D

2012. aug. 3. 13:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hajaj, megszólalt a hatalmas egójú durci kisfiú. Sértődj meg, kit érdekel, nem is ismerlek.
2012. aug. 12. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mind idióták vagytok" – írta a 23:32-es.

Csak tudod, engem bánt, hogy ha segíteni próbálok, akkor jól megkapom valakitől. Persze jobb lenne, ha le se szarnálak ezek után, mert nem érdemelsz annyit se – csak az én lelkiismeretem nem ilyen, igyekszem keresni a másik igazát is.

Persze ha jössz azzal, hogy nem érdekel téged, hogy megsértődöm, de azért beszólsz nekem és a többieknek is, ez jól mutatja, hogy csak kötekedni akarsz, ezáltal tényleg nem érdemes foglalkozni veled.

Csak az az igazság, hogy nem nekem kéne eltűnnöm innen, hanem neked.

2012. aug. 12. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:
A soraidból a világfájdalom süt... legyél öngyilkos vagy mittudomén, ne itt sértődgess már.
2012. aug. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!