Róla mit gondoltok?
A szabály azt mondja ki,hogy esős körülmények között nem büntethetnek.Na mondjuk szakadó esőben,hogyan lássa a mögötte gyors körön levőt.RÖNTGEN SZEMÜVEGGEL!!! :(
4 év alatt 1 emberrel sem beszélt, bejött az iskolába, és csak állt egy helyben meg néha nevetett magában. Megtetszett neki egy lány, azt megállás nélkül KÖVETTE, folyton leskelődött utána.
Mi baja lehet? Nem pszichopata, mert fél, nagyon szorongott, egyszer odamentem mögé és úgy megijedt, azt hittem be fog sz*rni :D
"azt megállás nélkül KÖVETTE, folyton leskelődött utána."
Ezt honnan tudod? Őt meg te követted és leskelődtél? :)
Vannak furcsa emberek, valószínűleg ő így jól érzi magát.
Ha barátnőt szeretne nem ártana ha kezdene magával valamit. Ha gondolod segíts rajta, kérdezd meg mi a baja, barátkozz vele, mi mint idegenek honnan tudnánk mi a baja? Egyébként minden ember valamilyen szinten elvárja a törődést... Mondjuk ha akkora remete lenne pl nem lenne fészbúkja.
"4 év alatt 1 emberrel sem beszélt, bejött az iskolába, és csak állt egy helyben meg néha nevetett magában. Megtetszett neki egy lány, azt megállás nélkül KÖVETTE, folyton leskelődött utána."
Autizmus?
23:32-es
Nem érzem úgy, hogy jogos lenne a felháborodásod.
Akkor mondom másképp:
a 23:32-es válaszoló felháborodása jogtalan, és egyenesen a személyem elleni meggondolatlan, igazságtalan támadás is egyúttal.
Akkor is, ha téged nem érdekel. Egyébként pedig az, hogy idejössz és mindezek után leugatsz engem annyival, hogy "kit érdekelnek az érzéseid", több mint sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!