Hogyan beszélgessek a tanárnőmmel? Szerintem bekattant.
Hegedülni tanulok két és fél éve,,egy tanárnőhöz járok,kb.negyven éves. Jóban lettünk.Egy hónapja elkezdett olyanokat mondani,hogy:"nagyon szépen játszol,három szellem is idejött hallgatni" meg "ez most hamis,látod ez a fickó itt mellettem befogta a fülét".
Nincs ott senki..én nem hallok hangot meg nem látok szellemeket,szóval megkérdeztem,nem beteg-e.A tanárnő megsértődött,szerinte ezeket nem láthatja mindenki.Beszélgetett is volna velem erről,de eljöttem,mert eléggé beparáztam.
Szeretnék járni hozzá,mert amúgy nagyon jó tanár.Nem akarom,hogy haragudjon,hogy én ebben nem hiszek,de beszélgetni se akarok vele erről.Hogyan lehet intelligensen leszerelni ezt a témát?
Nem viccből mondja,azt is hozzátette,hogy velem lehet a gond,ha azt feltételezem,hogy esetleg beteg lenne,csak azért,mert az átlagnál érzékenyebb és vesz olyan hullámokat,amiket más nem.Nekem ez nagyon ijesztő.
Utolsó:igazad van,olvastam több művész életéről is,gyakori a depresszió,a skizofrénia,érdekelnek is az összefüggések.Csak szemtől szembe még nem láttam ilyesmit,hogy valaki hangokat hall,és olyan embereket lát,akik nincsenek is ott..Amúgy amikor elkezdtem járni a tanárnőhöz,akkor is kicsit csodabogárnak tűnt,de nem hallott hangokat.A bátyám szerint a skizofrénia kezdődik így.
Láttad a Zongoratanárnő c. filmet? :P
Amúgy hány éves vagy illetve fiú-lány? Hasonlatokat mesél, nem biztos, hogy bekattant, csak átszellemült. Nem véletlenül jó tanár.
fiú vagy lány vagy ?
hány éves ?
amúgy ha jó tanár mit törődsz vele miket mond, ha zeneileg
jókat mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!