Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan beszélgessek a tanárnőm...

Hogyan beszélgessek a tanárnőmmel? Szerintem bekattant.

Figyelt kérdés

Hegedülni tanulok két és fél éve,,egy tanárnőhöz járok,kb.negyven éves. Jóban lettünk.Egy hónapja elkezdett olyanokat mondani,hogy:"nagyon szépen játszol,három szellem is idejött hallgatni" meg "ez most hamis,látod ez a fickó itt mellettem befogta a fülét".

Nincs ott senki..én nem hallok hangot meg nem látok szellemeket,szóval megkérdeztem,nem beteg-e.A tanárnő megsértődött,szerinte ezeket nem láthatja mindenki.Beszélgetett is volna velem erről,de eljöttem,mert eléggé beparáztam.

Szeretnék járni hozzá,mert amúgy nagyon jó tanár.Nem akarom,hogy haragudjon,hogy én ebben nem hiszek,de beszélgetni se akarok vele erről.Hogyan lehet intelligensen leszerelni ezt a témát?

2012. júl. 29. 11:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem viccből mondja,azt is hozzátette,hogy velem lehet a gond,ha azt feltételezem,hogy esetleg beteg lenne,csak azért,mert az átlagnál érzékenyebb és vesz olyan hullámokat,amiket más nem.Nekem ez nagyon ijesztő.

Utolsó:igazad van,olvastam több művész életéről is,gyakori a depresszió,a skizofrénia,érdekelnek is az összefüggések.Csak szemtől szembe még nem láttam ilyesmit,hogy valaki hangokat hall,és olyan embereket lát,akik nincsenek is ott..Amúgy amikor elkezdtem járni a tanárnőhöz,akkor is kicsit csodabogárnak tűnt,de nem hallott hangokat.A bátyám szerint a skizofrénia kezdődik így.

2012. júl. 29. 16:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Hű bakker,jól kifogtad...,sztem keress egy másik tanárnőt,akármilyen jó is a mostani.
2012. júl. 29. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor csináld azt,hogy kérd meg hogy beszélgessen azokkal akiket lát,hogy hogyan haltak meg,stb,győzzenek meg téged arról hogy ez létezik.Tök jó móka lenne:)Ha veled kapcsolatban például tudnának olyan dolgot mondani amit csak te tudsz,az bizonyíték lenne hogy nem őrült a nő:)
2012. júl. 29. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Láttad a Zongoratanárnő c. filmet? :P

Amúgy hány éves vagy illetve fiú-lány? Hasonlatokat mesél, nem biztos, hogy bekattant, csak átszellemült. Nem véletlenül jó tanár.

2012. júl. 29. 20:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam megint órán.Mikor hegedültem,akkor nem volt szó a hangokról,aztán utána annyit mondott a tanárnő,mikor készülődtem eljönni,hogy én ezt a dolgot még mindig nem értem,de nem baj,kellenek materialisták is a világon..hát nem tudom,szerintem attól még értékelheti és értheti a művészeteket valaki,hogy nem hall hangokat..szóval ezt meg én éreztem lenézőnek.Az a tesztelés nem rossz ötlet,de ha léteznek is szellemek,nem hiszem,hogy belelátnának egy élő ember minden gondolatába meg odaállnának hallgatni,ahogy hegedül.
2012. júl. 30. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor ma jó passzban volt a tanárnő:D A szellemek meg nem állnak hanem lebegnek:D De sztem nem tudna rólad semmit a szellem,mivel gondolom élőként se ismert bár ezt nem tudhatom...
2012. júl. 30. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:

fiú vagy lány vagy ?

hány éves ?

amúgy ha jó tanár mit törődsz vele miket mond, ha zeneileg

jókat mond...

2012. aug. 15. 14:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,hétfőn végülis megmondtam,hogy nem jövök többet,múltkor ugyanis bőgve jöttem el,pedig fiú vagyok.A tanárnő elkezdte mondani,hogy ő látja az én gondolataimat,és hogy én őt meg a művészetét irányítani akarom,és hogy az aurámban egy gonosz szellem van.Ez engem ne érdekeljen,mert a halál úgyis nagyobb nyugalom,mint az élet.Én annyira beparáztam,hogy gyorsan eljöttem ott is felejtettem a kottát.A legutóbbi órán hétfőn aztán megmondtam,hogy köszönöm a közös munkát és nem jövök többet.Azért is rossz,mert amikor elkezdtük a tanulást kb.két és fél éve akkor egyáltalán nem volt ilyen.
2012. okt. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!