Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan beszélgessek a tanárnőm...

Hogyan beszélgessek a tanárnőmmel? Szerintem bekattant.

Figyelt kérdés

Hegedülni tanulok két és fél éve,,egy tanárnőhöz járok,kb.negyven éves. Jóban lettünk.Egy hónapja elkezdett olyanokat mondani,hogy:"nagyon szépen játszol,három szellem is idejött hallgatni" meg "ez most hamis,látod ez a fickó itt mellettem befogta a fülét".

Nincs ott senki..én nem hallok hangot meg nem látok szellemeket,szóval megkérdeztem,nem beteg-e.A tanárnő megsértődött,szerinte ezeket nem láthatja mindenki.Beszélgetett is volna velem erről,de eljöttem,mert eléggé beparáztam.

Szeretnék járni hozzá,mert amúgy nagyon jó tanár.Nem akarom,hogy haragudjon,hogy én ebben nem hiszek,de beszélgetni se akarok vele erről.Hogyan lehet intelligensen leszerelni ezt a témát?

2012. júl. 29. 11:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem neked valami bajod van, vizsgáltasd ki magad!

A tanárnővel pedig beszélj tisztelettel!

2012. júl. 29. 11:31
 2/18 anonim ***** válasza:
szerintem tök igazad volt. és én a helyedbe keresnék más tanárt.
2012. júl. 29. 11:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Húha,sztem jobb ha keresel másik tanárnőt.... Nem százas az tuti!!
2012. júl. 29. 11:37
 4/18 A kérdező kommentje:
Pont erről van szó,hogy a tiszteletet szeretném megőrizni,de elkezdtem tőle félni.Nem akarom mondani,hogy igen,én is látom ezeket,de azt sem,hogy á ez baromság.Segíteni meg nem tudom,hogyan lehetne.
2012. júl. 29. 11:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Ne segits,inkább pattanj le minél hamarabb,nem százas a nő!!!
2012. júl. 29. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne hogy kiket lát,stb,ha léteznek szellemek,érzékeli őket:) Ha jó tanár,ne hagyd ott,attól nem lesz bajod ha meghallgatod a furcsa dolgait,lehet érdekesnek fogod találni.
2012. júl. 29. 11:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..először rákérdeztem erre,és részletesen elkezdte mesélni,kiket lát.Akkor megijedtem és gyorsan elköszöntem.Következő órán megint mondta,akkor óvatosan megkérdeztem,nem tart-e attól,hogy valami betegség ez,és megsértődött,hogy ez olyan,mint a zene,nem mindenki érti a mondanivalót.Nem akarom bántani,mert előtte tényleg közvetlen volt,és humoros,de szerintem ez nem különleges képesség,hanem betegség..Nem akarok másik tanárt keresni,mert amúgy jól tanít és kedvelem is.Csak a tanítványaival van amúgy kapcsolata,mert családja nincs.
2012. júl. 29. 11:54
 8/18 anonim ***** válasza:
mondd el a szüleidnek és ök beszéljenek a tanárnövel. Kérjék meg hogy elötted ne mondjon ilyeneket stb. Ha nem fogja fel akkor tényleg bekattant.
2012. júl. 29. 12:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezeket nem csak viccből mondja? Nekem is van ilyen ismerősöm, aki mindenkinek ilyeneket mond, de mindenki tudja, hogy csak tréfál. Szerintem beszélgess el vele, legyél érdeklődő, s ha ezen megsértődik (még akkor is, ha kedves vagy vele) akkor igenis keresned kell másik tanárt.
2012. júl. 29. 12:59
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező először is tanuld meg aki komolyabban foglalkozik valamilyen művészettel, annak van valamilyen rejtett (vagy ki is mutatott) problémája az életben :) Jómagam verseket írok időnként, mert az egész életem depresszióból áll, de pl. sosem születtek volna azok a mások által is nagyra értékeltt és magas szintű verseim, ha nem lennék ilyen hibás. Tudod aki nem foglalkozik művészettel, az egyszerűen boldog, van jó munkája, keres eleget, van jó párkapcsolata, jó dumája, remek társaság, aki meg a művészetbe kapaszkodik az akarata ellenére is valamilyen úton módon kimutatja azt a műveiben. Legyen az akármi írás, festmény, zene...
2012. júl. 29. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!