Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Néha olyat látok ami nincs...

Néha olyat látok ami nincs ott és néha a barátaimat tartom ellenségnek. Miért?

Figyelt kérdés
Ha félek olyat látok ami nincs ott, pl.: elfutó embereket. Fura dolgokat is hallok amiket pedig tudom, hogy csak beképzelek. Először félelem, majd a félelmet felváltja a düh és mérges leszek mindenkire, csak hagyjanak békén szinte bárkinek képes lennék ártani aki csak csúnyán néz rám néha még csak nem is emlékszem arra, hogy mi történt.
2012. júl. 16. 20:23
 1/6 A kérdező kommentje:
ami még fontos és számít az, hogy katona vagyok voltam már kint nem egyszer, biztos, hogy köze van hozzá de még nem szóltam senkinek mert félek, hogy elvesztem az állásomat.
2012. júl. 16. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, ez érdekes!Amint az első sorodat elolvastam, egyből egy katona képe ugrott be...

Így én most már biztos vagyok benne, hogy a katonaság lehet az oka!Vagy akkor ért téged valami trauma, amit nem dolgoztál fel, vagy esetleg elnyomott félelmeid származhatnak onnan.Szakember ezen szerintem könnyen segíthetne.De ezzel mindenképp kezdeni kellene valamit!

2012. júl. 17. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen! Időpontot kértem egy pszichológustól csak mint mondottam féltem az állásomat.
2012. júl. 17. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy elveszíted az állásodat amiatt, mert pszichológushoz mész.Orvosi titoktartás rá is vonatkozik.Viszont az lehet, hogy azt fogja javasolni, hogy hagyjál fel a katonasággal, mert nagyon negatívan befolyásolja a lelki világodat.Azt gondolom, te is belátod, hogy nem lenne jó, ha rámenne a mentális egészséged.Mire jó az olyan munka, ami csak megbetegít?
2012. júl. 17. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Elismerem ez igaz, de képtelen lennék más munkát végezni, de ha minden igaz problémám ebből nem lesz. Egy kicsit utána érdeklődtem. Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 17. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
PTSD?
2012. júl. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!