Mit tegyek, hogy végre lerázzam magamról a pszichiáter
tanoncot (rezidens)?
Figyelt kérdés
Nem lehet az hogy nem megyek el, mert azzal fenyegetnek, hogy védelembe vesznek, mivel nem kezeltet az anyám. Szegénynek végre sikerült elmagyarázni, h nem akarok visszamenni, és írtam a dokikámnak is, hogy ez nem pálya és nincs semmi bajom szóval, akár békén is hagyhatna, de hiába merthogy állítólag semmi betegségbelátásom sincs (talán így van talán nem).. De semmi kedvem nincs lelkizgetni, megkutakodni a múltamban. Én a jelenben élek.. De mivel a nemlétező evészavaromat nehéz gyógyítani, és bele lehet halni, el kell járnom, de még1X hangsúlyozom h NEMLÉTEZŐ, csak ezt nem bírja felfogni a csajszi, mert aki vékonyabb és nem eszik meg olyan ételt amit utál (zöldborsó) annak minden bizonnyal evészavara van.. -.-' Jahh egyébként a csaj vékonyabb nálam na de mind1. Szóval, ha a szép szó nem használ akkor mit tehetnék? Nem akarom a nyaraat azzal tölteni, hogy odajárok a nagy semmiért, amikor buliznom kéne..
2012. júl. 16. 17:30
1/10 anonim válasza:
Nem kötelező bejárnod, ők meg nem kötelezhetnek erre! Ha nem vagy közveszélyes akkor ez nem úgy megy ezért még fel is jelenthetnéd őket ha csak úgy bezárnak vagy valami.
2012. júl. 16. 17:44
2/10 anonim válasza:
az konkrétan mit jelent, hogy védelembe vesznek?
amúgy szerintem nem kényszeríthetnek senkit semmire, ha nem ön/közveszélyes
2012. júl. 16. 17:44
3/10 anonim válasza:
Saját magadnak ártasz,ha nem mégy el. Neked valóban nincs betegségtudatod,mint a legtöbb ilyen betegnek. Ha nem kezelteted magad,akkor akár zárt osztályra is kerülhetsz,vagy csinálsz valami súlyos dolgot.
2012. júl. 16. 17:51
4/10 anonim válasza:
úgy se hiszed el ha azt mondom hogy jobban teszed ha elmész úgy hogy ne menny el aztán 5-6 év múlva egy csontváz leszel. gondolom nem 24 órás a beszélgetésetek max. 1-2 órás úgyhogy mért ne mehetnél el bulizni?
2012. júl. 16. 18:01
5/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor ezt bebuktam, mert önveszélyesnek gondol, és ez az egyetlen dolog amit alá írok..
De mivel nem vagyok 18 ezért kényszeríthetnek, múltkor bent kellett maradnom, de sikerült szépen kijátszani.. Nemvolt nehéz, csak nem szabad bent maradni a szobában, folyton mosolyogni kell és haverkodni.. És mielőtt lemérnek meginni egy csomó vizet. És azt mondani hminden a legnagyobb rendben van.És még élveztem is, hogy azt gondolták, hogy felettem állnak. 10nap. 10 halál unalom nap.
Na szóval a héten és is berendelt a drága, ismét jelenésem van, és azt tervezem hogy megmondom neki, hogy hagyjon már békén foglalkozzon a saját életével, vagy menjen és keressen egy érdekes esetet, hisz a pszichiáterek erre buknak, és igazából nagyon nem érdekel h mit csinál csak hagyjon békén.. Szerintetek? Hány 100% az esélye h így békén hagy?
2012. júl. 17. 09:11
6/10 anonim válasza:
olyan 0,0000000001 % :D
2012. júl. 17. 15:14
7/10 anonim válasza:
bocsi, de tényleg flúgosnak tűnsz
2012. júl. 17. 15:17
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi-köszi, ezt most bóknak veszem :)
Jó hír, hogy már csak 1X kell mennem és kész. Ezt sikernek könyvelem el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!