Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen hatással lesz a gyermek...

Milyen hatással lesz a gyermek felnőttkorára, ha 6 éves kora előtt már többször jelen volt mikor az apukája megverte az anyukáját?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát, vagy ő is olyanná válik, vagy épp az ellenkezője lesz. Vagy ős is hagyni fogja magát, mert azt látta hogy anyu is hagyja magát.Mindenképp lelki beteg lesz valamilyen szinten.Erre szoktam azt mondani hogy a felnőttkor arra való hogy kiheverjük a gyerekkort..
2009. júl. 13. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát azért MINDENKÉPP nem lesz lelkibeteg, van, aki nagyon jól fel tudja dolgozni a dolgokat. Ha 6 éves korától ez az egész megszűnne, akkor már egy idő után elhalványulnak az emlékek.
2009. júl. 13. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Az emlékek megvannak és néha előjönnek csak úgy,és olyankor nagyon fáj.Lehet ettől bármilyen pszichológiai baja?
2009. júl. 13. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt. Én felnőttkoromra kicsit szorongós lettem, nagyon bizalmatlan vagyok az emberekkel, kevés a barátom, de azért normális életet élek. Képtelen vagyok sok ember előtt megjelenni vagy megszólalni, de csak kerülöm az ilyen helyzeteket, amúgy nem vagyok depressziós.

Ami nehezebb, hogy irtózom az erőszak bármilyen formájától, filmeknél képtelen vagyok odanézni, ha durvább verekedés, kínzás van, már egy elütött macska látványától is rosszul vagyok vagy sírhatnékom van, szóval rendkívül alacsony az ingerküszöböm, még egy szüléses videót vagy olyasmit se bírok megnézni, amin vér vagy szenvedés van.

2009. júl. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!