Most akkor legyek öngyilkos?
Nemrég egy filmben halottam hogy az öngyilkosság egy végleges megoldás egy átmeneti problémára.
Ez megmaradt bennem, mert erre még így nem gondoltam és mennyire igaz.
Kár lenne most feladnod mert rengeteget változunk úgy is hogy közben észre se vesszük és a környezetünk is, hidd el még történhetnek veled jó dolgok olyan nincs hogy életed végéig ilyen ez az állapot marad meg.
Lemerem fogadni hogy 2 év múlva már sokkal jobb helyzetben leszel.
majd akkor írj hogy mi van veled:)
Ugyan így állok én is, családdal munkával egyaránt.
Egyedül nekem sem megy semmi, és nincs senki aki segítene, se egy barát vagy családtag, ez a legrosszabb.
Pedig csak egy kis lökés kellene, valaki aki mellettem áll és biztat. Sajnos én is az öngyilkosság felé sodródom.
Merre felé laksz? kedves kérdező. Írj privit ha van kedved.
"az öngyilkosság egy végleges megoldás egy átmeneti problémára" +1
Gondolom depressziós vagy. Mert 23 évesen semmi más okod nem lehet öngyinek lenni.
Más meg örülne, ha élhetne, de nem teheti, mert az orvos azt mondta neki. Most fekszik egy kórteremben, és vár. Ha hallana téged...
Gyorsan gondolkodj el magadon, mit csináltál rosszul, és próbálj meg lépni. Nem lesz könnyű, mert meg kell változnod.
Én is voltam depressziós, és rá kellett jönnöm, nem a nem tetsző dolgoknak kell megváltoznia körülöttem, hanem nekem. Tégy te is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!